|
што ќе направите ако го фатите партнерот на дело? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 29> |
Автор | ||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema da ti bide...hmmh..ghhh.. odvratno da go zalapas a znaes deka sekundi pred toa (i) ja lapal nejze...?
Изменето од Neptun74 - 14.Ноември.2008 во 13:24 |
||
DeepBlue
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
онака гол ќе го врзам и ќе го излепам со селотејп и тоа од широкиот ,од глава до петици
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke zaminam za Irak kako dobrovolec i namerno ke se mestam da me zarobat i secat glavata pred kamera i nea mnogu ke i bide krivo i ke place
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke se pridruzam?!?
|
||
DeepBlue
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nisto!
kulturno kje se izvinam sto vleguvam bez da tropnam |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...најверојатно ништо...затоа што толку ќе се здрвам и шокирам од тоа што го гледам да на крај и среќна треба да бидам ако не ме мавне некој масивен инфаркт
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..kje pobaram da vidam od koi prezervativi troshi... ako si donela ona... nejse...ako ne kje baram prvo da gi plati...pa posle neka prodolzat...ako mozat
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kje pochnam da gi brukam-
Puuuu sramota - kako ne vi e sram - sramitolci!!! Pa ovde li be- ovde li najdovte??? Ck,ck, ck - kaj shto i komshiite mozze da ve chujat i vidat??? Pa shto kje rechat lugjeto? Pa vi ne ste normalni beeee ejjjjjjj!!! Imate li pamet vo glava? I taka nekoe vreme dodeka da se uveram deka navistina se zasramile... Изменето од Anthony - 14.Ноември.2008 во 16:41 |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ccccccc ,se iznasmeav na komentarive,a jas iskreno najiskreno da vi kazam deka nikogash ne sum razmisluvala vo toj pravec,shto bi pravela ako go fatam na delo?hmmm neznam mozda nishto,mozda ke histerisham,amasepak neznam zs mozda premnogu doverba imam vo nego,pa i ne sum razmisluvala vvo toj pravec,drugo neznam shto da recam.E PA EDNO MOZE DA RECAM AKO VEKE GO PRAVI TOA NEKA BIDE UMEN KADE,PA I NEMORA DA GO FATAM.hahahha
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не би кренала многу прашина..
Знам да простувам,па најверојатно само ќе ги оставам да го довршат тоа што го почнале,ама затоа наредниот ден...еден сериозен разговор- и нека бира она или јас |
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bas nisto.....vo momentot za polse ne garantiram Изменето од Lady Blue - 15.Ноември.2008 во 19:38 |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секогаш треба да си на резерва за ова,и никогаш во целост да не му се верува на маж..
јас во моментот,прво би ја запазила која е за да отпосле изаналисирам од која причина дошло до тоа....... ама нема врска каква и да е штом ме згазил поради неа,нека си бркаат работа после заедно |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НАПРАВИВ ЏУМБУС ..
....................... НО ВРЕМЕТО ЛЕЧИ СКОРО СЕ ... СКОРО ... АМА НЕ БАШ СЕ ... |
||
cuculga
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo neka poveli...on izgubil mnoooooooogu poveke otkolku jas..vo nieden moment nema da mi bide zal i krivo... |
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |