![]() |
|
игра со 4 збора |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 505506507508509 1687> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
лулашка имав како малечок
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
malecok bev mnogu odamna
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Odamna sednav na stol.
|
|
![]() |
|
trajkovskamila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
stol imam mnogu ubav
![]() |
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ubav sredovecen "decko" vidov.
![]() |
|
![]() |
|
trajkovskamila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
vidov ,pominav,zaminav,sam
![]() |
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
Sam covek, za nigde.
![]() |
|
![]() |
|
nigde ne se ide sam
![]() |
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
Sam vo samotija samuvash.
![]() |
|
![]() |
|
samuvas i koga caruvas
|
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
Caruvam sega vo kujna
![]() |
|
![]() |
|
kujna mmmmm ubavo mirisa
![]() |
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
mirisa na tvojot miris
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
Miris na izgoreno pire.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 505506507508509 1687> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |