![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 922> |
Автор | ||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
YESSSSS POVTORNO NASMEANI DO USI |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
JAS VEKE POCNAV DA SI PEAM THERE IS ONLY ONE WHO KNEW THE WAY HE LIVED IN THE DARK LONELY CAVES THE PEOPLE OF THE MIGHTS COULD SAVE THE DAY SHOULD THEY TAKE A CHANCE OF RUN AWAY.... |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
|
SAMO ZA SANJA I ZA STRUMFCETO NASE NAJSLATKO |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
sanja 22 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
|
MILO MI E STO SUM NA FORUMOV, SITE STE SLATKI NA SITE VI POSAKUVAM SREKNA NOVA 2006 GODINA, MNOOOOGU SREKA, MNOOOOOGU LJUBOV, MNOOOOOGU PARI I NAJMNOGU ZDRAVJE |
||
![]() |
||
sanja 22 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
|
JOKI BAS TI FALA, MI GO RAZUBAVI DENOT !!!
|
||
![]() |
||
|
NO PROBLEMO SAMO TI POSAKAJ PAK DA ZAPEAM , JAS ODMA NA RECEPCIJA DOBRE NI DOJDE NA FORUMOV I SEKOGAS VAKA DA SI SE SMEJME srekna nova godina |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
|
AAAA NEMOJ SEGA DA ME RAZOTKRIVAS
![]() |
||
![]() |
||
|
AJMO CURICE AJMO DECACI PAM PARARARARA PARARA RAM PAM PAM PARARARA RAM PARARARA RAM PAM NE ZNAM KAKO BESE.... KRAJ MORU KRAJ SAVE.... |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
|
Ja bi "crnokosa" od Zeljko Joksimovic
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
JOKI STVARNO SI STRASEN, MISLAM .. .. PESNATA TI E COOL PARAM PARAM |
||
![]() |
||
|
DOBRE DOJDE VO KLUBOT CRNOKOSI
![]() |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
|
ZNAM DEKA SUM STRASNA, ALI NEMAT VEZE... DOSEGA NIKOJ NE POGODI DEKA SUM ZENSKO |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
|
Jutro budi me
vazduh mirise na nevolju jutros krevet moj veci je za broj ti nisi tu i kada razmislim ne mogu a da ne mislim sve sto sam ti radio sebi sam urario a nisam znao ni sam sta hocu poruka na vratima kljuceve si vratila pise zelis mi svu srecu a ja znam da nikad necu preko tvoga ponosa crnokosa |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |