|
Што може да ве засрами? |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе лесно ти е тебе да даваш совети ако имаш марамче в џеб |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕПРОМИСЛЕНО СТОРЕНИ РАБОТИ КОИ ДАВААТ ПОГРЕШЕН РЕЗУЛТАТ ...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da dozvolam zena da mi se mota u kujna
|
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали некогаш од било кои прични сте се нашле во непријатна ситуација,сте се засрамиле,сте се почуствувале непријатно,како реагирате тогаш бесни сте или гледате да заборавите што е мозно побргу.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со самото тоа што сум жена,значи некогаш ми е јазикот побрз од мозокот
неколку пати сум предизвикала ситуација-зини земјо голтни ме-нормално немислејќи тогаш во паника пробувам да го замачкам кажаното,ама автоматски предизвикувам ефект на жив песок- колку повеќе се батргаш толку повеќе пропаѓаш и секогаш си велам,,абе запетлај ја веќе еднаш,, ама тоа е посилно од мене |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne bas poso ja uvek sum goltnata od zemjata veke niso ne me zasramuva
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa momentalno mi teknuva............na telefon zboruvav so eden moj prijatel koj bese mnogu griposan i bliskosta mi dozvoli da se nasalam so nego deka spiel gol , deka se otkril pri taja rabota....i sl , posle slatkoto smeenje od negova strana mi dade do znanje deka ne bil toj taa osoba i deka bil generalen direktor na edna firma i deka sum mu go razubavila denot.......a ja sirota od izmeniot griposan glas ne go poznav ,a i imeto im bese isto.............lele ama se zastramiv..............
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ... A koj ti e toj prijatel bijonse
|
|
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa se zasramuvam koga ke prdnam u drustvo
|
|
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gospod nikogo da ne go zasramuva.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenata moze da nosi uste 20 % od svojata telesna tezina bez gajle(taka e stvorena zaradi nosenje bebe vo svojata stomacna torbicka), sto znaci ako ima 70 kg i nosi torbi od pazar ( 7x 2 = 14 ) na primer 16 kg, ja od sram odma i gi zeam dvete kila sto se visak i i pomagam pri nosenjeto
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комплимент.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako se odnesuvam protiv moite razbiranja i sfakjanja za toa sto e zhivotot i kako treba da se odnesuvame edni so drugi.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да осудам некоj погрешно
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |