|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 533> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otkako ja napolnavme temava, krajno vreme e da si najme bekoja druga lokaciaja pa ne znam aj nesto ovde vo razno, ostavam vo tvoi race |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ustvari sea vidov nemat nisto za praenje muabet, aj da vidime vo MODA I UBAVINA ak0 sakas
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
donde estas strumfeta dondestaaaaaas
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO E TUKA SME...IZGLEDA KE SI OSTANIME NA OVA, RAZNOVO
|
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STRUMFCE JAS MORAM DA TI RECAM CAO, SESTRAMI SI LEGNA I SEGA MI DZAMKAT I SMETAL KOMPJUTEROV(IMAME EDNA DETSKA) SE CITAME I USTE EDNAS MNOGU TI FALA SO ME RASPOLOZI |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj pak ke ti kazam: si stana tipkava i fati da rezit cdinja, abe strasna rabora, demek jas sum ja razbudila i aj sea... cela familija za vo bardovci sme, komplet |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sega pak se javi stopankava more bezobrazluk, si zavrsi rabota, si legna i mi se derit, a mene so me prekinvit na sekoe ic ne i e gajle, sebicnak (na sestra i) |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM SUPERISIMO AMA JAS SE IZNASPAV VCERISIMO I SEGA SUM SUPERISIMO MOREEE KOLKU DOBRA RIMA SUM NAPRAILA ZVUCAM SKOPSKI |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MISLAM DEKA NEMAT POTREBA DA IDAM NA AUDICIJA VAKA ME ISPITA OD KOREN |
|
Точачиња.
|
|
sanja 22
Група Регистриран: 02.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS SUM TUKA ZA DRUSTVO AMA SAMO USTE MALKU I POSLE TE NAPUSTAM IMAM MNOGU RABOTA
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CAOOOOOOOOOOOOOOO AMAN SITE SI ODET BE DECA, BE ZS VAKA NE OSTAVATE SAMI MENE I BOBICAR? POZDRAFIIII |
|
Точачиња.
|
|
veda
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum nadvor od site slucuvanja i muabeti i samo bi mu bila blagodarna na sekoj onoj koj sto ke mi kaze srekna nova godina zosto nikoj i ne se seti. Iskreno sum srekna sto povtorno sum vratena na forumov i taka posle baaagi podolgo vreme zdravo i cao od veda
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veda eve jas ke ti kazam SREKNA NOVA GODINA i se najubavo vo nea. Inaku jas im cestitav na site zosto ako pocnam da gi pisuvam iminjata na site ke zaglavam so saati na komjuter. Ako nekoj ne go spomnal tvoeto ime ne znaci deka ne ti posakale serakna nova godina. |
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman be strumfce samo se brkame, samo so se ukluciv se iskluci... ko ke nejkit, so da prajs |
|
Точачиња.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |