|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 592593594595596 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро |
|
Љубов и само љубов
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар ден позитивци...
Честито именден на сватот... да му е вечно името... и сваќата...
Ова за вечер...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Cestit imenden na zetko mil...i nestata da go sluzi ushte sto godini... posebno vo vecernite casovi...
....каков превод...ех...деца...внуци...ме насмеа во овие мали сати...а така убаво си бев нервозна...лута...значи дефинитивно наместо диазепам-резонанција и се е во ред и за ова сеа ќе ти турам едно кафе и парче торта...немој некој да пипнал дур мамамд не станала...оти тешко вас ---------------------------------------------------------------------------------- ... Angelino mome... jas sabajle nemav vreme..ama sega si kasnav...si se napiv... i da ti kazam..kolku i da izgleda falbadziski...mene dijazepam mi se onie moine prvacinja... lugje moi mislam deka 99, 99 pozitivna energija me polnat tie.... mnogu bre mi se pametni...vredni...pa kakvi bisercinja kazuvaat... e lugje da me cuete od nekoja strana kako se smeam... navistina na momenti mi se ide da gi izedam... ama kje ostanam bez ucenici... srcushki moi...na momenti koga ovie moi golemi deca doma kje me nalutat mi se ide i vo sabota i vo nedela da si gi viknam ...ovie pincurkite da me raspolozat... ...zatoa crpete ja od mene pozitivnata energija shto mi ja davaat tie...iiii gospod da mi gi cuva...i niv...i ovie doma ...a i vas... Изменето од mamamd - 14.Ноември.2008 во 12:18 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
блазе тебе мамамд...јас сум моментално во оваа фаза
3. Majke tinejdžera sada znaju zašto neke
životinje jedu svoje mlade. можеш да ме сватиш нели...тебе ти е веќе видено...ама ќе издржам машки,имам од кого да собирам позитивна енергија
а патем кое име се слави денес?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deneska vo shkolo castea Damjanovci... denes e Sv.Kozmo i Damjan...ne e tezok praznik...ama lugje si slavat imenden....neka im e vecno imeto...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од мое име...и од името на оној мојон Дамјан...Ви благодариме за убавите желби... Фала Ви...срцушки позитивни ...само убаво да Ви се враќа |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Damjanovice mlada nevesto...
... Damjana da ni go cuvash... ...nervi da ne mu jadesh... ...krotka da bidesh... ...ko krotko jagne... ... ko samovila... ... baranje da ispolnish... ...nemoj ko vladava nasha... ..zeden preku voda da go minuesh... ...oti so mashka majka... ...rabota kje imash... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е па Биба честит именден на твојот Дамјан и на сите кои денес слвата именден |
|
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
čestito i od mene na site...
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Joseeeee...kaj si milo...
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogaš sum tuka kaj vas ponekogaš se gubam...
|
|
|
|
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga e nekoj daleku od doma go faća nostalgija...
i štom mi e taka eve sum kaj vas...
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Dobre ni dojde ...Jozefina...dobre te najdovme....
Sto ke ni se pofalis....sto ima tamu novo ...kako si ti .....
|
|
Внеси реплика | страница <1 592593594595596 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |