![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891892893894895 1093> |
Автор | |
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
е не, малки дечиня има
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
тогаш само на мене- на ушенцето
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
... љубов, ах, љубов...
![]() убава е во мислите ... таму каде е во зборовите (ќе зборуваме за љубовта?), бргу почнува да врие ... и да ферментира ![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
прати го ушенцето
![]() |
|
![]() |
|
м.. м. и прасе
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
![]() |
|
како не разбира дека се што и да напише, мене не смета, ни па ке промени што и да било.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Размислувам за тишината....
која ми шепоти да заминам.......... |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... zoshto lugjeto koga nemaat shto da pravat masiraat drugi koi imaat shto da pravat...
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
...IZMORENA sum...........
![]() Изменето од Lady Blue - 15.Ноември.2008 во 22:54 |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
ubava mi bese ovaa nedela
![]() |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
aman be sho naprai
![]() |
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
da si pecam lepce i da jadam sega...ili ne
![]() |
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
koja misla bre....empty space.....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891892893894895 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |