![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 890891892893894 1093> |
Автор | |
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Аман стани веќе од компјутерот
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ми се врти цело утро една песна од Шербеџија
-ЧЕКАЈ МЕ И ЈА ЧУ СИГУРНО ДОЧИ.... |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ma mal gjavol bilo... uzivaj sega... neka se nervira ona koga e guska... em znae deka so tebe ne moze da se spravi a se cepka
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja ne znam zasto se zakacaat so Niko ili Cak Noris, tolku li se glupi ? Isto kako da se zakacaat so mamamd
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kolku se lugjeto licemerni...
ne mi se veruva...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....ako ne se javi za polovina ças .....skapo ke plati
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
само да не се занесам овде...на форумов
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......ne e kriv çoekot so si e tollu iskompleksiran ...
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne e kriva e e ii g daska so seriski broj
use ima nekoe mislenje za sebe o boze miliiiiiiiiiiiii Изменето од anakin - 14.Ноември.2008 во 17:08 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
мора да сум мечка во подзнак - или ми се спие или ми се јаде
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
мрсен збор
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
ааа, не е фер. кажуваj брзу
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 890891892893894 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |