|
Дали сте зависни од форумов? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 38> |
Автор | |||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Periodicno...t.e.dnevno po ednas.
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..zdravo..jas sum mamamd... i ne sum zavisnik od forumot
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da se pisuva za se i sesto samo edno nesto e poslabo poseteno ili spomenuvano-avtomobilizmot i se sto ni nosi toj na denovive mislam
|
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...hello, jas sum moira, ex forum-zavisnik...
...cista sum veke 60 dena i prekrasno se cuvstvuvam... ...poveke ne sum forum-zavisnik...i gorda sum na toa... |
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Definitivno...YES...
Kao NIKOTIN...
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne.... porano bev...ama poslednava godina...slabo doagam...
|
|||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зависна сум само кога не сум на форум... Значи мноооогу малку...
Само 5-6 саати на ден
А тогаш спијам...
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da ama ubava zavisnost e......
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...a ne...ne lazham nikogo...ima i dokazi...se e evidentirano...spored postovi i aktivnost...svedena na minimum... ...i ne mi ni nedostasuva...voopshto... |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
poradi prirodata na mojata rabota , forumot mi pretstavuva vistinsko zadovolstvo i rekreacija ........ zavisnik ? ...... da ..... poradi site onie koi navistina mi znacat a ne mozam poinaku osven tuka da gi kontaktiram
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..............
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |