IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4950515253 959>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 14:19

denes sum suuuuuuuper rasplolozena.....

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
SINO Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јули.2005
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SINO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 16:20
Денеска сум сосема ОК. Бев низ продавници и потрошив .... м м м м ... не е за кажување ... како и да е ОК сум ....
Нешто сум збесната деновиве
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 16:32
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

mi go nema Ghost za da mi napravi kafe ...za da se  razbudam lele ne znaete kakovo kafe pravi toj ...mmmm mnogu e ubavo tolku e ubavo so e nevidlivi isto kako nego

хехехехехее, моето кафе надалеку е прочуено бре, иди у чаршија, сите пијат кафе, само не знам кој им го праи мајке ми 

c c c kako ne znaes koj im go pravi a!?pa neli kaza deka ti go pravsi tvoeto procuveno kafe i bideki ne si doma mn sreden go raznesuvas niz carsija mislam ne sakas doma polna kuka gosti :)))

ej sea aj da ne idam do kaj tebe i  + toa carsijata daleku mi e letni donesi mi edno kafe bez seker i so mnogu ...LJUBOV

љубовта одамна е помината кај мене  можам да ти помогнам во тешкотија... не верувам дека повторно ќе осетам љубов

zaso taka mislis be ghost, bidi malku optimist, pa nemoj majkata, tamam sakav da recam deka sum raspolozena, me rastazinemat da ja pocustvuvas ljubovta se dodeka ne go otvoris srceto za nea, ne znam so ti se desilo so mislis taka, ama... pogledni podobro, sigurno nekade tamu imat ljubov koja ceka da ja pocustvuvas
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:17

denes sum eeeeeeeepten happy, eeeeeeeepten razocarana i eeeeeeeepten nervozna.....wow kakva kombinacija....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2005 во 12:44

NENORMALNO HAPPY.......

WOW...ODAMNA NE SUM BILA TOLKU SREKJNA.....

NE DEKA E NOVA GODINA....NE ZNAM.....SE CUVSTVUVAM.....NENORMALNO DOBRO....

Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2005 во 12:50
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

NENORMALNO HAPPY.......

WOW...ODAMNA NE SUM BILA TOLKU SREKJNA.....

NE DEKA E NOVA GODINA....NE ZNAM.....SE CUVSTVUVAM.....NENORMALNO DOBRO....

prodolzi taka da se cuvstvuvash i jas denes sum super raspolozena
Кон врв
WORHOLL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 596
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOLL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2005 во 13:37
...TAKVA I DA OSTANE6...
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2005 во 14:06
Osven strasna glavobolka se drugo e super.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2005 во 20:44

bev srekna do pred edno 20-30 min, koga doznav deka ni e usrana proslavata, ama jas, vecen optimist, se nadevam, seeeeeee    nedevaaaaaam

PA DOBRO PAK SUM SREKNA

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2006 во 14:11

HAPPPPYYYYYYYY VERYYYYYYYY HAPPYYYYYYYYYYYYYYYYY.........

LELE DECKI KOLKU BESE UBAV VIENSKIOT KONCERT.....WOW.....SE E UBAVO.....MNOGU SUM SREKJNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

KOJ E POSREKJEN OD MENE??????   

Кон врв
angelce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2005
Локација: Germany
Поени: 316
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2006 во 21:16
srekna sum ama glavata me boli malku
was ist los?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 01:08

ne znam so mi e...

dojde nova godina i namesto da sum srekna jas sum ko trup nedelkan

nisto ne mi se prajt, a bogami i nisto ne me prajt srekna

aaaa za tro ke izmamev... denes malku se izradvav:se zapoznav so CARNATIONzakon e deteto

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 01:37

bravo

alal ti vera

a izvini ne go razbrav to so CARNATION so maskoto

mi se spijat i stanvam priglupa

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2006 во 01:47

zzznam kolku imat, ama za mene site se deca

kolku si samo pazliva...

za ova trebit da te castit carnation

Точачиња.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4950515253 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.