![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 555556557558559 2116> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Kaj treba da se javam? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... jas bev grogi...otvoram...gledam...citam...i se smeam...me gledaat ovie doma... i si vikaat ...se shekna zenava..vaka na glas sama da se smee...
![]() |
|
![]() |
|
дај им да прочитаат...на М и Д... да знаат како не треба
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...treba da preveduvam...a stasuvam do prvite dve recenici i
![]() |
|
![]() |
|
мораш да признаеш дека крајот делото го краси!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
... a ona vlecenjeto na kuceto za opashkata....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ДОСТАААА
![]() ![]() ![]() к*рје око ќе ми искочи...на прст ![]() |
|
![]() |
|
...ja de...drug da me nagazneshe na nogu...na mali prstic
![]() |
|
![]() |
|
ај сега...по едно парче лубеница...гревота да скапе
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Добро утро fenixi
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
кај си ма евенстар?
![]() добар ден ќе да е сега ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 555556557558559 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |