IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 141142143144145 922>
Автор
Порака
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 13:07
Па и ние, членке над мене, инаку ќе не нема на форумов, ќе не можеме да пратиме порака !
А песната по желба, ќе ја пееме?
Елката моја, високо стои ...
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 13:07
Мајсторче не ја знам таа
Хеки бејб не да е јака аууууу оп оп раменцата
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 14:29
 clenkata nad mene e mnogu mila
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 14:32
Членката над мене беше од Охрид? Како е во Охрид пред Нова Година?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:15

clenke nad mene te sakam mnoooooooggggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:22
Членке над мене те обожавам многууууу
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 11:32
Честити празници на членката над мене, како и на сите на форумов!
Јас сум мајстор!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 11:43
Мајсторче и кумата ти ги честита празниците и ти посакува се најубаво во наредните 365 дена
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 15:18

za clenkata nad mene

Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 15:37
NA clenkata nad mene SREKJNA NOVA GODINA:)
Motivation is game in my hands
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2005 во 11:46
SREKNA NOVA GODINA ZA CLENKATA NAD MENE, KOJA E EDNA OD NAJVESELITE OVDE
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2005 во 11:54
CLENKE NAD MENE TI POSAKUVAM CELA GODINA DA SI VAKA SREKJNA I VLJUBENA.....:))))) I SEKOGAS KJE TE SAKAM MNOGU MNOGU MNOOOOOOOOOGU:)))))
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2005 во 11:59
FALA DADE......I JAS TEBE TI GO POSAKUVAM SAMO NAJUBAVOTO....:))) I ZNAES DEKA TE SAKAM NAJMNOGU NA CELIOT SVET
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2005 во 12:11

ISTOTO VAZI I ZA MENE: DADE! (STRUMFETA) TE SAKAM NAAAAAAJNMNOGU NA CELIOT SVET!!!!!

BTW(NE DADE NE MI STIGNA CESTITKA)

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 141142143144145 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.