|
игра со 4 збора |
Внеси реплика | страница <1 497498499500501 1687> |
Автор | |
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vreme so se pamti
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PAMTI PA POSLE VRATI
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
trajkovskamila
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pamti ama ne zaboravaj
|
|
mila e srcus
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaboravaj, ili ke boli
|
|
trajkovskamila
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
boli ama sepak pominuva
|
|
mila e srcus
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pominuva posle dolgo vreme
|
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POMINUVA KOGA KE ZABORAVIS
|
|
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaboravis li da jadis
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JADIS KOGA SI GLADEN
|
|
|
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gladen e kako volk
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volk e divo zivotno
|
|
|
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotno kako sekoe drugo
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugo e sega vreme
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vreme nema nikoj tuka
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 497498499500501 1687> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |