|
Знаете ли да готвите!? |
Внеси реплика | страница <1 23456 32> |
Автор | ||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе од кај ти е тоа кајмак кумановски/да не те прелажале/ оти кумановчани добри молери се! |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МОЛЕРИ....да пукнеш ме изнасмеа го истурив и кафето дури.... |
||
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зашто?!јас само вистината ја зборам....имам искуство со нив...колку и да сакаш бои за рекордно време... а за кафете не се секирај кажи ќе ставам ново |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele kako mi se jade.....ke se isklucam sega od forumot da apnam nesto ,pa se vrakam pak
|
||
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
auuuu kolku znam da gotvam sega ke vi kazam so znam da pram:kafe da svaram,makaroni i drugi testenini da napram, i supa da napram(isklucivo gotova)i.....da stopam cokolada, i....ladni sosovi za testenini, i.... tolku, so da pram , tolku me bivat
|
||
Точачиња.
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас се усовршив во готвењето благодарение на баба
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde, a jas ke vi napravam GIBANICA |
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ААААА може може бејб сакам гибаница
Како ја правиш? |
||
|
||
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo korata ja poprskuvam so zejtin,
pa gi guzvam korite kon sredina i kako topki gi redam edna do druga. normalno vnatre stavam zajre:) na kraj gi polevam so mesavina od kiselo mleko, zejtin, jajce i kisela voda |
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аааааааааааа супер рецепт право да ти кажам таман права гибаница.
Јас еднаш да ти кажам како ја замачкав на брзина и испадна уф уф уф уф.. Ставив прво една обицна кора...на страна заматив 10 јајца со кисела вода кисело млеко и со сирење и секоја кора ја брцкав внатре и после тоа ги редев како топциња..одозгора прелив со остатокот и ставив цела кора...еее испадна прекрасно.... |
||
|
||
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ABE MI SE PRIJADE SEGA!!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
||
laura
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kade vi tekna za gibanici od sabajle dajte prvo kafe da se napieme
|
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам
И на мене ...и сега се сетив дека освен 1 кифла од завчера немам ништо јадено |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |