![]() |
|
Време и љубов |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Најголемото клише - "ако се сака, се се може"
![]() |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Немањето време не е изговар ако некој се сака и да се покаже љубав. Една СМС порака со текст Те Сакам кој одзема само 1 мин (може и помалку) значи многу.
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Така е. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Seksualniot nagon moze da se odlozi vo interes na nagonot za opstanok, znaci prirodno e se drugo da e povazno od sakanata licnost
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
me cudi sto vaka pisuvas ![]() nikogas nisto ne e povazno od sakanata licnost! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga ja bobmardiraa Srbija otvoreno gi pcuev amerikancite i eden vmro - ovec, bese zacuden od mojata reakcija, inace zaedno sme rastele, no ocigledno ne bese vazno, me narekuvase srboman, a jas ukazuvav na pricinata. Koga ni se preli konfliktot od istata mizerna pricina, mi pruzase raka velejki deka bev vo pravo. Sakam da kazam deka za zal, najcesto na krajot ispagam vo pravo koga se vo prasanje pesimisticki prognozi.
Изменето од zbunet - 12.Ноември.2008 во 10:31 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
.....За ...љубов...треба ....и ....мора....секогаш да има време...........
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
imame malku vreme i za toa,
cel zivot e pred nas |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
абе пак истото би го кажал ова ко Марфиев закон некој проклет е мамето негово |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
ljubovta ama stvarno nema vrska so vremeto
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |