|
Ништо не е онака како што изгледа |
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i poezija pisuvam ... za kamuflaza
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i kamuflazata e kamuflirana
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas i na politika odam.....(demek gleajte kolku znam, a u stvari vrska nemam)
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дури ни лошите и цинични не се тоа кога добро ке ги запознаеш
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto i dobrite fini
|
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да,така си е.Се е по некој обратно пропорционален редослед...НАРАВОУЧЕНИЕ-Потрудете се повеке околу тие кои ги сметате за цинични,лоши,бескичмењаци,а оставете ги малку “добрите“ да оладат тогаш ке видите кој е кој уствари
Изменето од butterfly5 - 01.Ноември.2008 во 15:38 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MA SITE SE ZA NIKADE OSIM MENE
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAAAAAAAAAAAA SIIIIIIIIIIIIIITEEEEEEEEEEE SSEEEEEEEEEEEEEEEEE
DDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOBRIIIIIIIIIIIII SO POSPORO OD OVA |
|
|
|
butterfly5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ХАХАХАХХААААААААААААААААА ЛЕГЕНДА СИ АНАКИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој човек гледа од различен агол на една работа-затоа и ретко кога е нешто баш кај сите барем малце слично. Станува збор до карактерот
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
..GorGeOuS..
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сосема е точно дека изгледот може да лаже и најчесто и е така во реалноста..Обично поради многуте искуства од животот честопати се имаме изгорено со тоа што сме биле повредени или изневерени па затоа ваквата погрешна надворешна слика е само таква каква што самите сме си ја наметнале и ја сфаќам како начин на самоодбрана односно претпазливост за да не ни се случи повторно истото.. Но,, ова секако дека не важи за апсолутно сите случаи..Но,, исклучоците обично ни е полесно да ги препознаеме но не поради тоа што се очигледни туку поради тоа што едноставно имаме причина да знаеме дека е така...И да,, треба да бидеме секогаш претпазливи зошто многу е подобро да сме залудно такви отколку да не внимаваме и да заработиме негативен исход |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decata nikogas ne gi slusaat zborovite na vozrasnite, samo gi gledaat delata i ne se zamaraat so prazni simboliki.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na prv pogled izgleda smireno(a vrie)
Na prv pogled izgleda ispolneto(a dusata i e prazna) Na prv pogled izgleda srekno (a ponesreken-a nepostoi) Na prv pogled izgleda drustveno (a poosameno nema) Na prv pogled izgleda kako da go ima cel svet (a vusnost samo svetot ja ima nea) Na prv pogled izgleda kako da ima se (a nema nisto) Na prv pogled izgleda ladno i nezainteresirano(a potopla i poljubopitna dusa nepostoi) Na prv pogled izgleda drsko (a tolku saka da gi ima site tie sto taka mislat kraj sebe) ZA EDNA LICNOST ZA KOJA VAZI ZA LADNA I NEZAINTERESIRANA ZA EDNA LICNOST KOJA MISLAT DEKA E SAMO SMIZLA,A TAA NE E NI DEL OD SETO TOA........... |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |