IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Знаете ли да готвите!?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знаете ли да готвите!?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 32>
Автор
Порака
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 17:16

Originally posted by Dogi Dogi напиша:

Äà. Àìà ñàêàì óøòå äà ó÷àì! È ñàêàì ƒîìëåçå è ñåëñêà òàâà, íî è æåòâàðñêà ñàëàòà, ñåëñêî ìåñî, ñâèðèïèëå, êà¼ìàê êóìàíîâñêè ......

абе од кај ти е тоа кајмак кумановски/да не те прелажале/ оти кумановчани добри молери се!

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 17:32

МОЛЕРИ....да пукнеш ме изнасмеа го истурив и кафето дури....
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2005 во 18:05

зашто?!јас само вистината ја зборам....имам искуство со нив...колку и да сакаш бои за рекордно време...

а за кафете не се секирај кажи ќе ставам ново

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2005 во 18:02
lele kako mi se jade.....ke se isklucam sega od forumot da apnam nesto ,pa se vrakam pak  
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 15:50
auuuu kolku znam da gotvam sega ke vi kazam so znam da pram:kafe da svaram,makaroni i drugi testenini da napram, i supa da napram(isklucivo gotova)i.....da stopam cokolada, i....ladni sosovi za testenini, i.... tolku, so da pram , tolku me bivat
Точачиња.
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 16:01
Јас се усовршив во готвењето благодарение на баба
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
batt's Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 16:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 16:05
Originally posted by natalija natalija напиша:

Originally posted by simona^ simona^ напиша:

Баталете пикник ај кај мене не гости да ви направам селска тава да
видите сто е јадење.Нема цовек на кој не му се допага , ама за
вегетарјанци и тие сто се на диета не е ! А па тие со премногу маснотии
во крвта ич нека не читаат!!!!!!!

АААА ме погоди сега, не диетишем, немам маснотии и сакам да пробам...Ајде кога ке ја спремиш викај одма

ajde, a jas ke vi napravam GIBANICA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:02
ААААА може може бејб сакам гибаница
Како ја правиш?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:06
prvo korata ja poprskuvam so zejtin,
pa gi guzvam korite kon sredina i kako topki gi redam edna do druga.
normalno vnatre stavam zajre:)
na kraj gi polevam so mesavina od kiselo mleko, zejtin, jajce i kisela voda

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:12
аааааааааааа супер рецепт право да ти кажам таман права гибаница.
Јас еднаш да ти кажам како ја замачкав на брзина и испадна уф уф уф уф..
Ставив прво една обицна кора...на страна заматив 10 јајца со кисела вода кисело млеко и со сирење и секоја кора ја брцкав внатре и после тоа ги редев како топциња..одозгора прелив со остатокот и ставив цела кора...еее испадна прекрасно....   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај batt's Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:13
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ABE MI SE PRIJADE SEGA!!!!!!!!!!!!!!!

Кон врв
laura Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Октомври.2005
Локација: Bulgaria
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laura Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:17
Kade vi tekna za gibanici od sabajle dajte prvo kafe da se napieme
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 09:17
Знам
И на мене ...и сега се сетив дека освен 1 кифла од завчера немам ништо јадено
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.