![]() |
|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 32> |
Автор | |
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Кејф ми е што испадна Јасмина.......злоба невидена извираше од неа....па одозгора и лаже.....што и требаше да ја спомнува Марија Шерифович.........????? А да бидеме искрени не ни пее кој знае како.........Катастрофа ја испеа песната такви као ти........ За Александар сите сме субјективни оти е македонец. Па штоако?????? ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
СУПЕР ШТО ЈА НЕМА ЈАСМИНА...
ОВАА НЕДЕЛА ДА ИСПАДНЕ И ДАНИЕЛ... И ПОЛЕСНО ЌЕ ДИШАТ СИТЕ ВО КУЌАТА... |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Браво за Александар.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
одличен е Александар, толку е едноставен и фин...секоја чест:)))
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
magdalena ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Алекс супер си!!! Само така продолжи!!! |
|
Those who love deeply never grow old; they may die of old age, but they die young!
|
|
![]() |
|
ЕВЕ СЕГА ЌЕ ГО ГЛЕДАМ НА А2....
ПОСЛЕ КОМЕНТАР ЗА ДЕВЕТМИНАТА НОМИНИРАНИ. |
|
![]() |
|
Александар и оваа недела ќе е најдобар....
И со супер песна... Едвај чекам да го слушнам Аднан како ќе пее "VIVA LAS VEGAS" ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ама и песничето му се погоди денес......милина
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Жал ми беше за Кристијан, Аднан и Милица....Александар е срценце........
![]() И овој пат се виде дека на директорот на Академијата му е....
.....миленичка....Ана......само тој ја ...спасува................
И за Вукашин......
![]() |
|
![]() |
|
КОЈ БЕШЕ МИЛЕНИК НА ПУБЛИКАТА ВЧЕРА??
НЕ МОЖЕВ ДА ГЛЕДАМ. ПИШЕТЕ....... |
|
![]() |
|
.....Нашиот...Александар...........по седми пат........
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Iskreno zal mi e za Kristijan,iako ne se pokaza bas kako sto treba(tremata go jadese)ama sepak i ne dobi sansa da se oslobodi..a za Mika voopsto ne mi zal,iako devojkata znae da pee dobro,ponasanjeto i e katastrofa..sepak generalno direktorot ne trebase da dozvoli da bidat nominirani i oni..ali toa ti e zivot..oni bea ustvari kolateralna steta..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Не беше фер да ги номинираат Кристијан и Мика, ставрно ова ептен како некоја зафрканција ги малтретираа толку време за да влезат на две недели само, али тоа ти е шоу бизнис.
Како и да е ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |