|
Зошто ЉуБчо се враќа во политиката??? |
Внеси реплика | страница <1 45678 25> |
Автор | ||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
зошто би ги следел бугарските медиуми сеа па јас????
ретко и нашите да ги следам само заради она лаење,префрлање вина па стрижена била не бе бричена.....бла бла бла.... а од друга страна и не го разбирам бугарскиот јазик.....а воедно и антипатичен ми е и најнемилозвучен |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зошто најдобро ќе го поразиш непријателот ако знаеш се за него. |
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Никогаш не ме интересирало тоа...... Тука во виртуелното да речам обидите за наоѓање на заеднички јазик некогаш се и невозможни.Па однесувајсе како најдобро тебе ти одговара и прилега..... Ако сакам некој да поразам не ми треба ништо да знам за него.....Едноставно го поразувам .... TRUST ME |
||||
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И еве мајмунот татарски што вика..
Ова го кажува во смисолот дека они работеле за Бугарската влада зошто се осеќале за Бугари, и као демек ние сега се срамиме од тој факт зошто сме фиромизирани Србомани(ние сме тоа за Бугарите).. Абе ајде молим те а да го прашам Љубчо дали го има читано Мисирков или???
За ова имаш право, инаку знаеш што викаат јазикот коски нема но коски крши, повеќе боли кога на некој со доказ ќе му го залепиш во лице..а и послатко е.. верувај ми мене Изменето од Vladimir88 - 10.Ноември.2008 во 21:09 |
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Човекот има бугарско потекло бе !
|
||||
|
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кој човек?? Љубчо или Делчев? |
||||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Љубчо !!!!!!! кој? јас да не сакаш(ту ту скраја да е)
|
||||
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
.. go slushav Sem vatkins... go simnale Ljubco od vlast Amerite.. so prikrpeni aferi....sega mu ja krojat kapata i na Gruevski... shto prijateli si imame...
|
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Da dade pokritie na fondacija Gjorgievski, koja e prodolzjena rak na BKAGOVESTIE. Zanachi: bisnisot da si go vrati. Ne e roden toj za politika. Kriminalot e vo prashanje.
|
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Љубчо Георгиевски ќе се кандидира за градоначалник на Скопје
Тоа ли била маката? Прво се думаше за Делчево, ама му пораснал апетитот... А во текстот посебно ми падна во очи една реченица: „Се што досега излезе како предлог за прв човек на градот за нас е несериозно со оглед дека таа функција е една од носечките по важност, а градот Скопје располага и со огромен буџет.“ А кај се парите, таму е и Љубчо... во комплет со Снешка, разбира се |
||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aha, pak ke imame balovi od Blagovestie ...
|
||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas slusnav se razvele..
|
||||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зошто ЉуБчо се враќа во политиката???
Golemiot bugarski proekt za Makedonija prodolzuva zaradi toa
|
||||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||||
afrodit
Сениор Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ljube Boskoski se vraka ponegovata vtorostepena misija.i taa misija mu e posledna.a toa e KRAJOT NA MAKEDONIJA.
a ljubco mu e profesor na ljube pa zaednicki ke startuvaat po nivnata misija Изменето од moira - 22.Јануари.2009 во 11:54 |
||||
Внеси реплика | страница <1 45678 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |