|
Зошто ЉуБчо се враќа во политиката??? |
Внеси реплика | страница <1 23456 25> |
Автор | |
SuicideMessiah
Сениор Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa ke bide interesno...ako Ljubcho propee ke treba pola VEMERO da se isprati so shut karta vo Sofija |
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да познат магионичарски трик-додека сите гледаат во едната рака тој работи со другата рака... Епа дај да преземеме нешто бе луѓе некој ни ја крои судбината зад затворени врати а ние седиме со скрстени раце и чекаме само да ни ја кажат лошата вест... Јас викам ,,Романско Сценарио,,-тоа е спасот за Македонија во моментов! |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozda saka da se kandidira za pretsedatel, milsam deka e polnoleten.
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ostanal covekot bez pari :)
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skopsko i se e mozno
|
|
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naj ubavo da si go izberat za precedatel makedoncite. i t'ka se izgubeni us nego ke bidat ekten!
|
|
Aminta2
Сениор Регистриран: 11.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На тоа татарско животно боље му е да не се појавува за да не го попие целосно овој пат!!
Ја не знам како сме опстанале со такви премиери до сега - лудаци, кои буквално играт за таборот на нашите непријатели. Такви како татарот и како она ушлено Бучко, гајле немаат, се’ искрадоа, а ја предадоа Македонија на тацна на Грците и на Бугарите. Да им се сотре семето! Мора Господ да е на наша страна!! |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го видовте ли денеска Лубчо во „Ние“ на Сител??
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go vidov malku i iskreno prvo pomisliv sto davaat stari snimki, mi se vide mnogu slab, kako togas pred da stane parlamentarec... koga slusam zboruva za imeto...i vikam- lele kolku oslabel --- a sin mi dodava, e pa nema vise lapacki...
bugarite izgleda ne davaat nisto da se stava vo svoj dzeb, pa zatoa moze pak se vraka tuka Изменето од butel2 - 09.Ноември.2008 во 20:39 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...filozof ostanuva filozof...mora da mu se priznae deka e nezamenliv orator...na kulturen nacin gi nabroja site po red koj se i shto se... i kakvo drzavjanstvo imaat... a za sebe ne kaza...ednostavno ne demantirashe niti prizna neshto...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му мирише шанса на Љубчо да фати некоја пара сеа
|
|
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas zlostornikot se vraka na mestoto na zlostorot
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi rekla drugo, so obzir deka denes gradonacalnicite se drzava vo drzava, Ljubco pak saka da bide Napoleon, makar i vo Delcevo |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...toj barem ima doblest da zboruva otvoreno... a ima i takvi koi molcat...traat i praat...
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |