IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку сте добри во сексот ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку сте добри во сексот ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 24>
Прашање: Како ќе ја оцените вашата вештина во сексот со оцена од 1 до 5
Одговор Гласови Статистика
61 [58,65%]
20 [19,23%]
9 [8,65%]
6 [5,77%]
8 [7,69%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 18:49

богами и мене ми изгледа како што знам.... ма ајде брееее шо го вртам најдобар сууууууууууумммммммммммммм  чек само да си штиклирам ондека петка

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 19:15
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ сеа па и ти!!!!! Остај другите да кажат„„„„„„„ 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 21:33
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

богами и мене ми изгледа како што знам.... ма ајде брееее шо го вртам најдобар сууууууууууумммммммммммммм  чек само да си штиклирам ондека петка

aaaaaaaa me razocara duhce,si se stavil na 5-ka, mala brzina e toa
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 22:20
Многу скромни аууу,ајде малку САМОКРИТИЧНИ :)
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 22:42
jas glasav za 5-ka i ne znam sto da kazam....se zbuniv sega 
Кон врв
NOT RESPONDING Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 516
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 00:42
Jas glasav za 4, a ustvari toa ne mi e nekako pravedno jas da si kazuvam za mene treba pripadnicka od zenskiot pol toa da go kaze
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
vatrena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Поени: 607
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vatrena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 20:47
златна средина...3 за мене....
Кон врв
angelce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2005
Локација: Germany
Поени: 316
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2005 во 21:18

samam ne mozam da si kazam ocenka treba partnerot da kaze ili?

was ist los?
Кон врв
Macedalien Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2005
Локација: France
Поени: 114
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Macedalien Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2006 во 02:10

Originally posted by maja maja напиша:

Колку и како сте „вешти„ во сексот.Дали се сметате за одличен љубовник кој добро секогаш се снаоѓа.Или не мислите дека тоа го правите доста добро, па заземате некоја „златна средина„.

Исто и за вас девојки, дали добро „баратате„ во сексот.

Сватете го ова како вид на забава...

Еден одговор имам : дојди да ме пробаш за да оцениш и самата

Кон врв
rebeka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јуни.2005
Локација: Austria
Поени: 347
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rebeka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2006 во 12:20
OVOJ  MACEDALIEN FRANCUZ SE PRAJ ILI FRANCUZ E.LUTAS SRCE MOE ILI BISEKSUALEC SI.JA BI STOELA NASTRANA .KAJ GO CISTIC TI TVOJOT NASTAVI DALJE.

mnjkl
Кон врв
ugro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Ноември.2005
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ugro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2006 во 12:47
do sega samo mo falele
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2006 во 14:28
e da...po falenjeto site ste sex-majstori.........

Кон врв
se_zezam Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај se_zezam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2006 во 21:53
jas nema da glasam,ama ke si go kazam svojot stav,ima golema razlika pomedju sex vo vrska i sex za koj znaes deka ke bide samo za edna vecer,radi toa sto "sex vo vrska"- MORA SEKOGAS DA SE NADOPOLNUVA,kako pominuva vremeto znaes sto mu se dopadja na partnerot i go pravis tocno toa,e sega doadja najvaznoto-AKO I PARTNEROT SE TRUDI DA GO PRAVI ONA STO NAJVEKE TE ZADOVOLUVA=TOGAS SEKOJA VECER DOBIVAS 5-KA I SI SEX MAJSTORI  NORMALNO
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2006 во 01:53
nema vrska..-..dali u vrska iili ne...ak si dobar e*ac sekogas 5 ke dobijes......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.