![]() |
|
Вашите особини |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 20> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Loso dete
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Не сакам кога имам незавршени работи и секогаш сакам да имам мирна совест.
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
нон-стоп со вклучен аларм...премногу разум,малку срце(се плашам да го појавам да не ми го искрши некој |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Себе си се доживувам како етички здрава личност. Препуштам да ме води совеста.Без оглед на тоа што се случило,секогаш ќе можам да застанам пред огледало,да си погледнам право во очи и притоа да имам добро мислење за себе.
Држам до своите принципи и тогаш кога се чини дека не би требало.Моето однесување е во склад со моите намери. Не се предавам никогаш и по никоја цена.Секогаш своја на своето.И добро се чувствувам... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Чекам да се тргне од крстословката и на празните места ќе набрзина ќе му испишам - к*р, п**ка, цицки, газови - и ќе киднам за потоа да стојам на страна и се кезам додека он се нервира
![]() |
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Уууу денес најубава карактеристика е да си нормален и да ви кажам сум!Нема да зборам дека сум принципиелна,ниту добродушна,ниту несебична,ниту најдобра во целиот свет,ниту безгрешна итн итн до бескрај со сите совршени карактеристики да ти е мерак уста да расчепиш од фалење,туку само нормална!
Живеам нормален живот,имам нормални пријатели за среќа,имам дечко кој е малку постар од мене,а не веќе дедо,имам нормални родители,образованието ми се одвива(ло) нормално,немам трауми од детство,мачките и кучињата по дома нормални ми се,го уништуваат мебелот,лаат и мајкуаат и така.Се е нормално кај мене. |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
znaci ti si:
- ne bas principielna
- ne bas dobrodusna
- po malku sebicna
- i wow...wow... gresna...
![]() yesssss....normalna si!!!!!
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
alcnost
![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
можам да наjдам
смешно во трагичното
Изменето од pagane - 10.Ноември.2008 во 14:35 |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
koga kje vidam blago, mi se tresat racete
![]() a pak koga kje dojdam do pari, imam dupka na racete ![]() na arogantni i cinicni personi, mi se spojuvaat zickite ![]() na zgodni momci em pametni mi se prevrkje meseto ![]() ![]() Umetnik bez talent I sto bi rekol eden astrolog za mojot znak, otmena seljanka so stil ![]() Изменето од Kali - 10.Ноември.2008 во 15:13 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Tipot so bubacki vo glavata
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |