|
Нападнато полициско возило-одмазда Бродец |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | ||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ne znam zosto ova ne me iznenaduva!i nemam veke komentari..."sve je isto, samo njega nema...."
|
||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Izgleda nema da ima sozivot vo Makedonija,dajte togas NATO neka doaga i da se smiri se sto ne cini vo drzavata.
Izgleda togas makedoncite i albancite ima da se umni, da sme pod protektorat na NATO i cao bambino.
Изменето од Polaris - 10.Ноември.2008 во 00:27 |
||||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
-a sega ima sozivot?
-makedoncite i sega se umni -i so zapna NATO pa NATO (nieden drug zbor ne znajte) |
||||
|
||||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кај си бе...... Друже Тито ми те се кунемо....
|
||||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
eve be tuka!
|
||||
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ете ви благодарност за признавање на Косовес што ве ѓњавеа дека ќе ви бидат благодарни ако го направите тоа дека ќе има соживот к*рци палци ова она.Али кој што си посеал тоа ќе си срка
|
||||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ljutko e malku,ama so ke prajs.Takov e zivotot, ili supata mozda bese!
|
||||
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
30 дена притвор за Беќим Дардишта, притвор во отсуство и за Харун Алиу и за возачот на „опел вектрата“ од која беше пукано во џипот на специјалците во јануари годинава. Обвинителот и истражниот судија синоќа ја прошириле пријавата за уште еден. Кривично ќе одговара и Мифтар Ислами, скопјанецот кој беше уапсен истата ноќ со Дардишта. И тој имал сознанија за организирањето на нападот на полицискиот џип. „Лицето се товари за истите дела, како и останатите. Од страна на истражниот судија, според информациите со коишто досега располагам, изречена е мерка притвор за две од досега приведените лице“, рече Иво Котевски портпарол на МВР Со апсењето на Исмаил Аќеми, во чиј дом беше најден голем арсенал оружје, полицијата расветли дека убиството на припадникот на Тигрите, Зоран Марковски, е смислено и организирано. Како мотив за убиството притворените ја спомнале одмаздата за акцијата во Бродец. Во Марковски пукал Исмаил Аќеми, а нарачател на убиството бил Хајрун Алиу, лидерот на Национална Алтернатива. Дел од логистиката бил и Дардишта. Неговото апсење крена тензија во семејството. Неговиот брат два дена во седиштето на ДУИ, во скопски Чаир, го чекаше лидерот на партијата, да му помогне да го ослободи брат му. „Со недели нема да излеземе од ДУИ, се додека не дојдат тие тука“, рече вчера братот на Дардишта. Денеска пред седиштето на ДУИ беше мирно. Од партијата велат „ја изменаџирале работата“ со семејството на Дардишта. |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Како ја изменаџирале работава, го пратиле на Косово? |
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ПА и за таа работа треба менаџер. Затоа и така кажуват. Сепак јак и менаџерот а и политичката конструкција им е јака и со јака позадина. |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
само така
|
||||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dui trea da izleze od ova kualicija
odma
|
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Чудо јас и ти да се сложиме...и јас сум ЗА...!!!
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И аз... с'м ЗА Изменето од Vladimir88 - 10.Ноември.2008 во 20:10 |
||||
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |