|
Колку сте добри во сексот ? |
Внеси реплика | страница <12345 24> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
богами и мене ми изгледа како што знам.... ма ајде брееее шо го вртам најдобар сууууууууууумммммммммммммм чек само да си штиклирам ондека петка |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ сеа па и ти!!!!! Остај другите да кажат„„„„„„„
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaa me razocara duhce,si se stavil na 5-ka, mala brzina e toa |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу скромни аууу,ајде малку САМОКРИТИЧНИ :)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas glasav za 5-ka i ne znam sto da kazam....se zbuniv sega
|
|
|
|
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas glasav za 4, a ustvari toa ne mi e nekako pravedno jas da si kazuvam za mene treba pripadnicka od zenskiot pol toa da go kaze
|
|
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|
vatrena
Сениор Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
златна средина...3 за мене....
|
|
|
|
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samam ne mozam da si kazam ocenka treba partnerot da kaze ili? |
|
was ist los?
|
|
Macedalien
Сениор Регистриран: 15.Април.2005 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден одговор имам : дојди да ме пробаш за да оцениш и самата |
|
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVOJ MACEDALIEN FRANCUZ SE PRAJ ILI FRANCUZ E.LUTAS SRCE MOE ILI
BISEKSUALEC SI.JA BI STOELA NASTRANA .KAJ GO CISTIC TI TVOJOT NASTAVI
DALJE.
|
|
mnjkl |
|
ugro
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do sega samo mo falele
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da...po falenjeto site ste sex-majstori.........
|
|
se_zezam
Нов член Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nema da glasam,ama ke si go kazam svojot stav,ima golema razlika pomedju sex vo vrska i sex za koj znaes deka ke bide samo za edna vecer,radi toa sto "sex vo vrska"- MORA SEKOGAS DA SE NADOPOLNUVA,kako pominuva vremeto znaes sto mu se dopadja na partnerot i go pravis tocno toa,e sega doadja najvaznoto-AKO I PARTNEROT SE TRUDI DA GO PRAVI ONA STO NAJVEKE TE ZADOVOLUVA=TOGAS SEKOJA VECER DOBIVAS 5-KA I SI SEX MAJSTORI NORMALNO
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska..-..dali u vrska iili ne...ak si dobar e*ac sekogas 5 ke dobijes......
|
|
Внеси реплика | страница <12345 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |