|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 959> |
Автор | |||
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Deneska se cuvstvuvam mnogu...mnogu cudno
|
|||
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
deneska se osekam ebeno dobro
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tenks for d kisiz blue
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
denes sum suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! happy happy happy girl..... |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
чек да се напијам кафенце па ќе ви кажам после
|
|||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
после кафето сакаш што???? чоколади???? ааааааааааааааа па не може, ме мрзи да купувам бе, кој ќе иде до доле ехеее ладно е..... не може
|
|||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas sum deneska mnogu rekna i sum posebno raspolozena, abe ne znam sto e rabota ama srcevo mi igrae od sreka
|
|||
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хехехехехее, моето кафе надалеку е прочуено бре, иди у чаршија, сите пијат кафе, само не знам кој им го праи мајке ми |
|||
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ајмоооооооо људииииииииииииии почнувааааатттт послдените и најжешките ноќиии од нашава 2005 година.... Да ги испратиме како шо требааааааааааааа....... со испирањеееееееее у болницааааааааааа
|
|||
|
|||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nisto dade!!!!! i jas sum denes haappppyyyy.....uste da ne me bolese glava... |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eve i mene pocnuva da me boli glava i oci od kompjuterot,,,,,aj ke pravam pauza.....
|
|||
|
|||
SINO
Група Регистриран: 16.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Odamna me nema na forumov. Mi pukana takvoto od rabota. Po 20 saati na internet a da se namalo vreme da se otvorel nekoj omilen portal ili ne daj Boze forum ... e, pa mi sku*ci. I ... znaci ... kako sum deneska ..., pa ako zemem vo obzir deka deneska se vidov so nekoi mivki od minatoto ... loso.... loso se cuvstuvam, ne zatoa sto se sretnav so nekolku mivki (tie i bezdrugo se toa sto se: mivki!) tuku zatoa sto sega gledam kolku nemilosrdno sum go gubela vremeto na gluposti i glupi lugje vo zivotecov.... e stvarno... sum blesava...ma daj SINO ... si velam ... goni gi konecno u P....M ....
koj im e*e mater ...no ... za sreca forumov e tuka ... pa ako ima nekoj drug lek za toa koga se cuvstvuvas neOK samo neka pise, so zadovolstvo ce go citam Изменето од SINO |
|||
Нешто сум збесната деновиве
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
љубовта одамна е помината кај мене можам да ти помогнам во тешкотија... не верувам дека повторно ќе осетам љубов |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4849505152 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |