|
Како се чувствувате за време на орален секс? |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema promashaj ako mu se posvetis na klitorisot so nezno lizenje... inaku oralen sex e dobra rabota ubava predigra obozavam koga ja gledam partnerkata kako uzhiva i me gali po kosa ... a veruvam deka istoto i kaj nea e koga me gleda kako mi se zgrcuva liceto od zadovolstvo koga taa mi pruza oralen sex.
|
|
Itn...
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da go pruzam, sakam i da go primam, se razbira uzivanjeto e pogolemo koga se prima, feelingot e pointenziven.... |
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka...uste ne sum go nasla majstorot koj ke me natera da uzivam vo "primanje" oralen sex....a pri toa da mu ostane neskrsena vilicata
|
|
panche_i
Нов член Регистриран: 03.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj ne probal nema da znae fantastika ubaini
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako sme se karale prethodno, malce strav moze da me fati
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu e ubavo i vozbuduvacki
|
|
cuculiga
Нов член Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A 69 .. UFFFFFFFFF
|
|
paris25
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze 69 so tebe (cuculiga)
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od toj koj mi pruza oralno zadovolstvo....ako ne go biva dzabe mu e da se pravi k*rnaz...
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
cuculga
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paris25.....treba da zasluzis
Изменето од cuculga - 13.Ноември.2008 во 00:13 |
|
paris25
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala pa moze i ke zaslusam treba da mi dozvoles |
|
cuculga
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EPA NATERAJ ME DA SE ZALJUBAM VO TEBE
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |