|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 131> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
трезен си?браво... и ја трезна...
па ти спасувај девојки и вака,не мора во војна...има разни сељачишта,фраеришта,балвани и слични од кои девојките треба да бидат спасени...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ela da te spasam
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koja be ti ke ja spasuvas?????
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ела ми сонце , ела ми пиле
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
морам да признам , иако се срамам да кажам , ама сношто го славев свети димитрија , го ослободив градот и многу жени , ама се опив , да си ибам бесниот (атер за празникО)
|
||
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas se opiv....i jas se sramam ama
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а бе битно е да ебниш нешто та пијан та трезен јаххахахахах
|
||
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
barem za to ne se sekiramgo imam koga sakam i kade sakam
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ехх шо ви е лесно на жените , јас да бев женска на сите ќе му давав , најголема ороспија ќе бев , ама сите ќе ме сакаа
|
||
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more nemoj taka za zenite...na ota koga sakam i kade sakam mislev oti imam so kogo(eden i edinstven)...takada nemora da me sakaat site, neka me saka samo toj eden....te falam te falam...ama da ne dojdi da treba date natepam
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а бе , јас за мене си кажувам .и да ,можеш да ме исплескаш , ама нежнооооо
|
||
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море прилепчани сте го виделе тој шахо шо че го пра меџу марко цепенков и трокадеро?
Изменето од Zajcef - 09.Ноември.2008 во 18:03 |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bidi malku pojasen
|
||
Ne znam kako da pobegnem
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грешка се извинувам-ај да не тресам зелени на дијалект ќе кажам литературно.Плоштадот пред мис стон кафаната(до трокадеро)што ќе го прават со шаховска табла(прилично голема) П.С. си реков прилепчани сме и без глагол че се разбериме ама.. Изменето од Zajcef - 09.Ноември.2008 во 18:04 |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
Внеси реплика | страница <1 5051525354 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |