![]() |
|
Фан клуб Jувентус |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 17> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
поентата не е во тоа нели?......да се караме кој е појак....
Ако ни плаќаат за тоа...во ред ![]() ![]() P.С. ќе ме извиниш друже ама некако не сум научен гушки на машки да праќам да не се речиш дек за друг тим навиваш непраќам ![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
ок е црни
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
oooooo....me too, me too...ali Milan- Juventus (10.maj 2009) sute poveke go cekam
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Ќе ставиме видеобим тука на форумот за тие две утакмици.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
абе буцкање беше тоа блек....
![]() ![]() ни на крај памет ни ми иде да те наљутам......(знам какво мање ме чека) ![]() ![]() ![]() ништо од тоа лошото само ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
А што му фали на Аце... тој е вонсериски играч, отсекогаш бил, барем во тоа не се сомневам, и мислам дека Роналдињо и слични можат само вода да му носат - без навреда, ама некои играчи се навистина многу попопуларни од колку што заслужиле да бидат - ама таа популарност не е заслужена преку играта...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
bez navreda, ni jas ni ti ne sme kompetentni da zboruvame koj igrac kakvi kvaliteti ima...ace e super igrac,ali bleki mi napravi sporedba i za kaka, pirlo...a da bidime iskreni kaka e igrac od ista serija kako del pjero...se slozuvam deka nekoi igraci se popopularni otkolku sto treba...sto od reklami, zivot...a pomalku od fudbalskata igra...ali ronaldinjo jas mislam deka ne e vo niv!iskreno, jas ne ni sakav da dojde vo milan, zosto porano imase poinakov pristap vo igrata, a i samoto toa sto igrase vo druga liga nekako mi go pravese nepozelen za vo milan...no gledam deka dobro se snajde vo novata okolina i deka uste malku ke pokaze sto znae...
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
абе Кака го сакаше Роналдињо во составот на Милан....
сега дали е тоа само озборување но Берлускони во никој случај не сака да го "изгуби" Кака и тоа не е единствена негова остварена желба.Исто беше и со Роналдо.И тој е во Милан по желба на Кака...... Ех кај нашине да има еден таков макар да мислам дека се Ацето може да го прави тоа али....секој по свое ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
blackeye, јас сум свесна дека не сум компетентна да зборам за тоа кој колку вреди, ама пак, си кажувам што мислам... за Кака се сложувам, тој е добар, само да продолжи така...
а Дел Пјеро, е тој е веќе друга приказна, знам дека ќе му недостига на Јувентус кога ќе се пензионира, само се надевам дека тоа нема да биде баш скоро, еве денес наполни 34 години... а за Роналдињо немам коментар.... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
da ...kaka go sakase...i kaka i pato...i navistina dobro mu funkcionira toa brazilsko trio...uste malku vremenski treba da se uigraat i ke bidat super...
a kaj vas, maka mi e so nemate uste 1-2 kako aceta
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
доста ни е еден.....unique
![]() вака не може да не запрат а камоли ако имаме уште еден или двајца као Ацета ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ama......
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |