IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Фудбал > Фан клубови
  Активни теми Активни теми RSS - Фан клуб Jувентус
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фан клуб Jувентус

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 17>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 17:45
поентата не е во тоа нели?......да се караме кој е појак....
Ако ни плаќаат за тоа...во ред Али вака....fair play

P.С. ќе ме извиниш друже ама некако не сум научен гушки на машки да праќам да не се речиш дек за друг тим навиваш непраќам
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 17:46
ок е црни

Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 19:00
Originally posted by BlackDevil BlackDevil напиша:

14,12,2008 20.30 Јувентус - Милан

Ееееедвај чекам ....

oooooo....me too, me too...ali Milan- Juventus (10.maj 2009) sute poveke go cekamплазење
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 19:07
Ќе ставиме видеобим тука на форумот за тие две утакмици..... ќе се навива,ќе се навива......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 19:12
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеbleki bleki...sporedbana za aceta ne ti e dobra...iako priznavam poslednite 2-3 gola mi se svetski...ali ronaldinjo, kaka, pirlo, i da ne gi redam drugite si imaat mnogu povisoki kvaliteti od kolku ti sto si im prepisal...nemoj da me nalutis големо%20гушкањеголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 19:24
абе буцкање беше тоа блек.... nothing personal или општо.......
ни на крај памет ни ми иде да те наљутам......(знам какво мање ме чека) а и да....ќе си почутувам во навивањето да не летни некое шише накај мене хаххаа......
ништо од тоа лошото само
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 19:25
среќасреќасреќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 14:40
А што му фали на Аце... тој е вонсериски играч, отсекогаш бил, барем во тоа не се сомневам, и мислам дека Роналдињо и слични можат само вода да му носат - без навреда, ама некои играчи се навистина многу попопуларни од колку што заслужиле да бидат - ама таа популарност не е заслужена преку играта...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 14:58
Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

А што му фали на Аце... тој е вонсериски играч, отсекогаш бил, барем во тоа не се сомневам, и мислам дека Роналдињо и слични можат само вода да му носат - без навреда, ама некои играчи се навистина многу попопуларни од колку што заслужиле да бидат - ама таа популарност не е заслужена преку играта...
bez navreda, ni jas ni ti ne sme kompetentni da zboruvame koj igrac kakvi kvaliteti ima...ace e super igrac,ali bleki mi napravi sporedba i za kaka, pirlo...a da bidime iskreni kaka e igrac od ista serija kako del pjero...se slozuvam deka nekoi igraci se popopularni otkolku sto treba...sto od reklami, zivot...a pomalku od fudbalskata igra...ali ronaldinjo jas mislam deka ne e vo niv!iskreno, jas ne ni sakav da dojde vo milan, zosto porano imase poinakov pristap vo igrata, a i samoto toa sto igrase vo druga liga nekako mi go pravese nepozelen za vo milan...no gledam deka dobro se snajde vo novata okolina i deka uste malku ke pokaze sto znae...
среќаa za aceta isto taka imam samo komplimenti...toj e tepan volk, igrac so iskustvo, taka da bidete srekni uste malku dodeka go imate vo juventus...tesko ke najdete za nego zamenaголемо%20гушкање
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 15:03
абе Кака го сакаше Роналдињо во составот на Милан....
сега дали е тоа само озборување но Берлускони во никој случај не сака да го "изгуби" Кака и тоа не е единствена негова остварена желба.Исто беше и со Роналдо.И тој е во Милан по желба на Кака......
Ех кај нашине да има еден таков макар да мислам дека се Ацето може да го прави тоа али....секој по свое
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 15:07
blackeye, јас сум свесна дека не сум компетентна да зборам за тоа кој колку вреди, ама пак, си кажувам што мислам... за Кака се сложувам, тој е добар, само да продолжи така...
а Дел Пјеро, е тој е веќе друга приказна, знам дека ќе му недостига на Јувентус кога ќе се пензионира, само се надевам дека тоа нема да биде баш скоро, еве денес наполни 34 години...
а за Роналдињо немам коментар....
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 15:14

абе Кака го сакаше Роналдињо во составот на Милан....
сега дали е тоа само озборување но Берлускони во никој случај не сака да го "изгуби" Кака и тоа не е единствена негова остварена желба.Исто беше и со Роналдо.И тој е во Милан по желба на Кака......
Ех кај нашине да има еден таков макар да мислам дека се Ацето може да го прави тоа али....секој по свое
da ...kaka go sakase...i kaka i pato...i navistina dobro mu funkcionira toa brazilsko trio...uste malku vremenski treba da se uigraat i ke bidat super...
a kaj vas, maka mi e so nemate uste 1-2 kako acetaголема%20насмевка

Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 15:36
доста ни е еден.....unique
вака не може да не запрат а камоли ако имаме уште еден или двајца као Ацета
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 15:39

доста ни е еден.....unique
вака не може да не запрат а камоли ако имаме уште еден или двајца као Ацета
 газење%20од%20смеењеbleki bleki...za poslednite 2 utakmici vo L.S nemam zborovi...
ama......голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.