|
Членот под мене |
Внеси реплика | страница <1 383384385386387 442> |
Автор | |
GOLD
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2695 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za Nina
|
|
Нека ѕвездите го покријат твоето небо, нека месечината заспие во твојата насмевка, нека љубовта го насели твоето срце, а јас твоите соништа.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kaj si ti
|
|
GOLD
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2695 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eev ne mozime da se sretnime
|
|
Нека ѕвездите го покријат твоето небо, нека месечината заспие во твојата насмевка, нека љубовта го насели твоето срце, а јас твоите соништа.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cc ko sonceto i mesecinata ja sonceto ti mesecinata
|
|
GOLD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ima novo kaj tebe
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАЈ МЕНЕ БАШ СЕГА НИШТО
ДАЛИ СИ САМ/САМА? |
|
GOLD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
свате
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
GOLD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СВАЌЕ
|
|
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
trajkovskamila
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
d.utro i ubav den
|
|
mila e srcus
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubav i na tebe ,poveli kafe
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
trajkovskamila
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala
|
|
mila e srcus
|
|
Внеси реплика | страница <1 383384385386387 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |