|
Филозофирај |
Внеси реплика | страница <1 56789 82> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vistinskata umetnost pri razgovorite e ne samo da ja kazes
vistinskata rabota na vistinsko mesto ...tuku i da go ostavis
neizgovoreno ,,pogresnoto,, vo momentot na ,,iskusenie,,
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekogas ima svetlo na krajot od tunelot...toa dobro go znam....samo neznam zosto tunelot izgleda beskrajno dolg .......
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SEKOGAs POPUSTA poPRAGMATICNIOT
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze!
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a vie posilnite gubete vreme nepopustajki na debilcinjata
Изменето од anakin - 03.Ноември.2008 во 18:24 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cekoris, po temnica, i nikako da vidis edno malecko svetlo, na kraj od tunelot.... i odednas, koga ke pomislis deka sve e izgubeno, se e bez zaludno, odednas ke se pojavi edno malo svetlo na kraj od tunelot, cekoris i gledas kako se zgolemuva.... no koga ke dojdes pri kraj, koga ke mozes svetloto na kraj od tunelot da go vidsis, i koga ke stois pred samiot izlez na tunelot, ke moras uste ednas dlaboko da vdisnes , od tolku temnina, pocetnite momenti na svetlinata nema da godat .....
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај замислете се! Ако секој паметен попушта, тогаш на светот би имало само лудаци.
А каква беше флашата? С’рчена? |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...drn-drn jarinja...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne be,se salev....tuku vaka sega....
...minatata Nova Godina,kako i normalno sekoja pred toa ,gi ukrasuvav drvjata kaj mene vo dvorceto,inaku nemam elka,posto nemozev od nikade da iskornam, i toa koga gi mestev sijalickite i gi pustiv,edna ne sakase da sveti...i taka gi pustiv....iiiiii....i to....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОТОРИНГОЛАРИНГОЛОГИЈА...ОНТОПСИХОПАРАМЕТАТЕТРАХОРДОЛОГИЈА...
Е ако кажи некој што е ова го частам... Изменето од Tetratka - 08.Ноември.2008 во 21:54 |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dolga e rakata na pravdata,docni ama nema da te zaboravi
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
of mori majko tragedija:
- na avtomehanicar da ne mu pali kolata, - socijalen rabotnik so spric vo raka, - frizerka so losa frizura - stomatolog so rasipani zabi - i uste kolku li gi ima....eh kolku e polesno na drugiot da mu go najdes careto... |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I mu vikam ja, on mu vika i oni si vikaat i ja i vikam " Elaj si pri mene, za modro da ti ne nosis i po sokaci sal nedomakini ima i sal ja najaran sam"
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 82> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |