IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како се чувствувате денес среќни/тажни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се чувствувате денес среќни/тажни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4849505152 959>
Автор
Порака
mia111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 597
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mia111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 09:50
Deneska se cuvstvuvam mnogu...mnogu cudno

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 10:14
deneska se osekam ebeno dobro
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 10:27
 Kisses 
Originally posted by hektor hektor напиша:

deneska se osekam ebeno dobro

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 10:29
 tenks for d kisiz blue
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 10:33

denes sum suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

happy happy happy girl.....

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:14
чек да се напијам кафенце па ќе ви кажам после
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 21:12
после кафето сакаш што???? чоколади????  ааааааааааааааа па не може, ме мрзи да купувам бе, кој ќе иде до доле ехеее ладно е..... не може
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 14:09
i jas sum deneska mnogu rekna i sum posebno raspolozena, abe ne znam sto e rabota ama srcevo mi igrae od sreka 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 19:08

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

mi go nema Ghost za da mi napravi kafe ...za da se  razbudam lele ne znaete kakovo kafe pravi toj ...mmmm mnogu e ubavo tolku e ubavo so e nevidlivi isto kako nego

хехехехехее, моето кафе надалеку е прочуено бре, иди у чаршија, сите пијат кафе, само не знам кој им го праи мајке ми 

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 19:09
ајмоооооооо људииииииииииииии почнувааааатттт послдените и најжешките ноќиии од нашава 2005 година.... Да ги испратиме како шо требааааааааааааа....... со испирањеееееееее у болницааааааааааа
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 21:33

denes sum mnogu srekna :))denes mi stigna cestitkata od dade :)

dade fala mnogu za ubavite zelbi da znaes deka te sakam najmnogu i deka denes sum najsrekna

nisto dade!!!!!

i jas sum denes haappppyyyy.....uste da ne me bolese glava... 

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 21:36
eve i mene pocnuva da me boli glava i oci od kompjuterot,,,,,aj ke pravam pauza.....
Кон врв
SINO Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јули.2005
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SINO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 23:57
Odamna me nema na forumov. Mi pukana takvoto od rabota. Po 20 saati na internet a da se namalo vreme da se otvorel nekoj omilen portal ili ne daj Boze forum ... e, pa mi sku*ci. I ... znaci ... kako sum deneska ..., pa ako zemem vo obzir deka deneska se vidov so nekoi mivki od minatoto ... loso.... loso se cuvstuvam, ne zatoa sto se sretnav so nekolku mivki (tie i bezdrugo se toa sto se: mivki!) tuku zatoa sto sega gledam kolku nemilosrdno sum go gubela vremeto na gluposti i glupi lugje vo zivotecov.... e stvarno... sum blesava...ma daj SINO ... si velam ... goni gi konecno u P....M ....
koj im e*e mater ...no ... za sreca forumov e tuka ... pa ako ima nekoj drug lek za toa koga se cuvstvuvas neOK samo neka pise, so zadovolstvo ce go citam

Изменето од SINO
Нешто сум збесната деновиве
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 01:03

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

mi go nema Ghost za da mi napravi kafe ...za da se  razbudam lele ne znaete kakovo kafe pravi toj ...mmmm mnogu e ubavo tolku e ubavo so e nevidlivi isto kako nego

хехехехехее, моето кафе надалеку е прочуено бре, иди у чаршија, сите пијат кафе, само не знам кој им го праи мајке ми 

c c c kako ne znaes koj im go pravi a!?pa neli kaza deka ti go pravsi tvoeto procuveno kafe i bideki ne si doma mn sreden go raznesuvas niz carsija mislam ne sakas doma polna kuka gosti :)))

ej sea aj da ne idam do kaj tebe i  + toa carsijata daleku mi e letni donesi mi edno kafe bez seker i so mnogu ...LJUBOV

љубовта одамна е помината кај мене  можам да ти помогнам во тешкотија... не верувам дека повторно ќе осетам љубов

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4849505152 959>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.