IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 138139140141142 922>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:11
e bas ubavo , dobro sto ne si go zabravila forumot posle proslavata...a clenke dali mene mi s epricinuva ili Ghost e online???
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:11
членки над мене, алоха
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:15
lele clenke veruvaj i mojot.....Ghost mi e favorit na forumot......
bas me interesira sto pie toj sekoe sabajle za da bide cel den u Cool raspolozenie ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:17
епа членке над мене, пијам по два шамара и четири клоци.... После тоа и ти би била одма освестена и расположена цел ден мајке ми кад ти кажем 

Изменето од Ghost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:21
lele clenu , ne znam na koja tema pisav, ama aman veke so toa spomnuvanje na majka ti     ke me puknes od smeenje....a so mi  e najveke krivo posle treba da sednam da ucam, i nema da mozam da se skoncentriram....
Кон врв
NOT RESPONDING Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 516
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:26
Clenke nad mene mnogu se zamarate so ucenje
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:28
clenu nad mene, mora da se uci, da ti kazam u pravo si deka se zamaram, ama so sto drugo da se zamaram ako ne so ucenje??? 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:30
clenke nad mene NOVA GODINA ide a vie u toa Holandijata se zamarate so ucenje, bog da cuva
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:30

членке над членот над мене, во тој случај би ти кажал само едно....

Шо праеш, како си??

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:32
clenu nad mene bidete po jasni i koncizni vo vasite izlaganja, fala odnapred
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:34

Ghost, jas so praam, jadam nekoi slatki tuka .  i pijam sok

a za clenot nad mene ili pred mene bi mu preporacala da stoe pozadi mene
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:35

секако секако, ќе бидеме најјасни, а што тоа???? не разбрав ништо члену над мене, извини али уште не сум се напил кафенце, така да ме сфаќаш како изгледам моментално

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:39
членке над мене, чек само да си ги соблечам пантофлите, да си ги опнам патикине, па да ги запалам накај те*е
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:41
ok clenu nad mene, sloboden si od cas....mozes slobodno da ides kaj strumfeta.....jas sega ke ve napustam oti stvarno moram da ucaaaaaaaaaam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 138139140141142 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.