IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку сте добри во сексот ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку сте добри во сексот ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 24>
Прашање: Како ќе ја оцените вашата вештина во сексот со оцена од 1 до 5
Одговор Гласови Статистика
61 [58,65%]
20 [19,23%]
9 [8,65%]
6 [5,77%]
8 [7,69%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 16:05
Аааааааааааааааааа ми олесна УФФФФФФ!!! :o)))))))))))))
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 16:07
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Диши диши бејб
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 19:55
Originally posted by natalija natalija напиша:

Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Диши диши бејб

Дишам бејб, не се секирај!!! Еве баш сега една колешка ми се понуди да ми даде вештачко дишење!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:29
баш ме интересира кој е тој што се оценил цо еден.Многу голема скромност
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 20:32
Originally posted by ivana ivana напиша:

ууууииии скромност на форумов.... се ????

колку сме добри, а колку не- одговорот на ова прашање зависи само од
нашето его. Најважно е да сакаш да експериментираш, да си играш, да се
даваш целосно и без ..... и тогаш е СУПЕР сексот и секојпат станува се подобар. ЕТЕ.

И покрај тоа што сите испаднавме страмежливи на форумот и не можеме да се оцениме самите се*е си, па не одбравме ни политички одговор, сепак тоа добро го направи ИВАНА :))
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 10:40

dravo na site. Posto bev slobodna nekolku dena  odnosno imav prodolzen vikend mozam da kazam deka se iznavezbav i sega slobodno bez lazna skromnost mozam da se ocenam so 5

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 10:45
Wow MIMI24, поштувам искреност.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 10:59
jas ne znam , gledam deka zenite mnogu me mazat po teloto  vo krevet , ne mozat da se iznasitat  , pazi onie sto sum redovno , so ovie standardnite so si gi imam kako devojki idam na ponezna varijanta retko na rokacina , ama  koga se raboti za onie po edna vecer udiram na zestok seks  a za ocenka tie ke kazat najdobro
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 11:07
Па изгледа 5 ти е оценката Хектор по кажаното вака...
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 11:10
a be maja , a be jas mozam da si kazam kako sto gledam , ubavo mi izgleda sostojbata vo krevet , ama tie najubavo znaat i nikogas ne gi prasam kako bese
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
v i v i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 1338
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 11:19
abe ova e mnogu subjektivno da se odgovara....sam ako se ocenuvas....nemas potvrda na odgovorot....
tuka nekade....
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 14:21
a maja trebalo i 10 -ka da staves     malku e do 5-ka 
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 14:48
jas ne sum taa koja sto treba da odgovori,ke go viknam partnerot inace ke izleze ova falenje,a jas posto sum skromna ke si stavam 9 z's treba da se dousovrsam u nekoi tehniki
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 14:57
ова со самоотценувањево некако ........не знам ,јас  можеби покоректно би било партнерот да го оценам ,сам ....не оди..... во друг контекс можеби.....вака некако ......Водењето љубов на некој начин го сметам за уметност......а уметноста .....ја сакам ....ја негувам......... активно......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.