|
Каде бевте синоќа? |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 36> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бев на гости.......
со убаво друштво |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма дај ......
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИ ГО НЕМА ШЕТАЧОТ
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема кој да не шета
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
млади жени седнати дома на нет , место да излезат во град малу . е стварно е жалосно
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НА ФОРУМ
НА MESSENGER |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нигде
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
френдица , колку глуп термин странски . ми се повраќа од таквите сраања . имаме израз моме ние - другарка , пријателка , не прај се многу урбана - глупо звучи глупо изгледа . Бев синоќа до вирус да се видам со другарите се немав видено 5 дена , така лезет муабет на шанк
|
|
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со мојата најдобра френдица си се шеткавме низ маало и разговаравме за новости, трачеви, желби, мечти, слатки тајни....
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev na vechera so mazjakot mnooogu ubavo si pominav
|
|
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си дојдов сега...Уште ми се матат буквиве.
Со другарка ми на вино ленд,со уште неколку фини момци...мрррр...и личноста која инсистрав да ја видам.Што вино испив,не сум ни јас толку тешка.Па и колосеум Никифор не се покажа лош.Што убаво си поминав,сега его трипови ме маваат.Не сум закржлавела,дорбо е!!!Хехехехе...море ај по патот и во кревет не здрава една... |
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doma, gledav sex & the city i si zaspav!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na odlichna svirka, epten se napolniv so energija
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дома пред пц паѓав од смеа со малото.....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |