|
ТРАУМИ ОД ДЕТСТВОТО |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
единствено што ми текна откако ве прочитав сите
Бев второ одд.ме засака еден циган и ме следеше секаде додека бев во школо зошто бевме иста смена. Пробував да го одбегнувам и не убаво се чуствував,една ден се скрил до врата во женското WC,и кога влеков ме стисна силно,ме баци и ме фати за газот Прво многу ми беше неубав и нечист,и толгу ме повреди тоа што плачев со недели....... Го доживеав неубаво сето тоа,па мама ја праќав да оди да го тепа,па несакав јас да одам на школо........имав некој страв ама после кои и да ми направеше нешто слично(па тогаш тоа им беше шема на машките)ги тепав без око да ми трепне научија дека можам да се бранам па бев мирна после во врска со тоа |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се фаќавме во гаражата на татко и иако не зневме каде треба точно да се факаме и се беше добро додека не дојде татко и...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќа ушите ми се вратија во нормала оти тогаш не ми беа убави за гледање
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trauma:
me teraa da izveduvam 'tocki' pred gostite, recitacii i pesnicki. a jas, ke se vcrvam, ke se zdrvam, na site im e nezgodno, gostite me hrabrat, ме tesхat 'aj drugpat', tatko mi vrie, a jas Изменето од filmadzijka - 08.Ноември.2008 во 10:21 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС ОБОЖАВАВ ТОА ДА ПРАВАМ ... КОГА БЕВ ЕПТЕН МАЛА ... 5-6 ГОДИНКИ |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa sto go pravev togas i sega obozavam da go pravam
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
загубив татко си... и детството заврши.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..znam deka nekade do vtora godina sredno site mashki imaa trauma od mene...gi krshev od mavanje.... ko Brus Li bev...posle ah taa pusta ljubov... se se promeni... zaradi edni zeleni oci prekjina mojata tepacka kariera...... trauma...zeleni oci
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ribino maslo...definitivno..koga ke dojdese zima se znaese redot, sekoja vecer po edna lazica ribino maslo..posledica od traumata nejadam riba a tolku mi e ubava za oci koga ke ja vidam spremena ama nemozam nikako
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имав долга коса скоро до кичма а увек ми кратеа шишки наводно коси очи ко индијанче.....со косата. Од забавиште веке не ми текнува на шишки зашто не ги поднасав.
Изменето од blueprayer - 07.Ноември.2008 во 23:41 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум уште дете и нема трауми... супер ми е ...
а btw што е тоа “ТРАУМИ“?
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нешто што ти се десило и ти останало белег односно те изменило...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема смисла да ви ги кажувам, ќе ве истрауматизирам сите...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |