![]() |
|
Фан клуб Jувентус |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не ни помислив на тоа......
а не мора да признавам......чисто си беше......едноставно е.....ПОЈАКИ се од нив ![]() а за трењеро уш овај горе клапушко ак го стават иииииии...... ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Не мора тренерот да го менуваат заради кризава... ќе се вратат Јуве на старите патеки, само да не е предоцна...
И се надевам дека нема Михајловиќ да биде тренер ако веќе го менуваат Раниери... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
A.H. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
gi pobedija real madrid 2-1
ja mislam deka navistina e potrebno ranieri da si odi.A najdobar predlog za nov trener mislam deka e Roberto Mancini.A ima i drugi predlozi:Donadoni,Mihajlovic ama mislam deka se losi. |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
go pobedija real...da sosem zasluzeno....ali kakov gol na Aleksandro D P!!!bravo za majstorijata..onakov gol ne mu se dava sekoj den na golman kako kasiljas
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Дел Пјеро е најдоброто што Јувентус го има... штета што нема повеќе како него...
|
|
|
|
![]() |
|
A.H. ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
ehehe go ja pobedija i bologna bravo za nedved za dvata gola 2-1
|
|
![]() |
|
juve roma 2 0
del piero marchioni real juve 0 2 del piero del piero juve dve pobedi od 2 0 po red protiv jaki timovi. |
|
![]() |
|
Секоја чест на Јуве, а посебно на Дел Пиеро - уште не е човекот за пензија, може на многу помлади од него да има држи лекции како се игра фудбал
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
евенстар треба да частиш за победата
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Треба, треба.... само кога?
Ама и за викендов, фатив на спортска... не многу, ама фатив, на најнеочекуваното, Stoke - Arsenal, а уплатив за заебанција ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
а што типуваше на тој меч?
мене ме зезна арсенал со стоук за 18000 денари ![]() за частење кога ќе се видиме некогаш,ако се видиме. ![]() Изменето од fiks - 06.Ноември.2008 во 18:08 |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
па ваљда ќе се видиме
![]() па онака, со дечко ми гледав билтен, го видов коефициентот, му реков пиши го ова 1, тој не ми веруваше, ама ај вика, ќе уплатам, а на ливчето имаше уште три натпревари, ама ти велам чисто заебанција беше, ставивме 50ден. добивме 3000 - добро за почеток ![]() многу пари биле твоиве... Изменето од Evenstar - 06.Ноември.2008 во 18:13 |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ќе беа евенстар,ќе беа...
ама ништо не бидна здравје денес ќе биде |
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Алекс........ЛЕГЕНДА
![]() ЈУВЕ.......European Champions 2009 год. ЈУВЕ.......Шампиони на Италија 2008/09 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |