|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 517518519520521 2116> |
Автор | |
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
francuski, shto?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ne me zezna, i jas sakav da probam...ama ete...ne mi se pogodi...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lilijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zdravo drzavni......kako ste denes....i do kolku ste denes...
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slabo ima drzavni ovde
doduse, ti si megju retkite drzavni
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do kolku ili dokolku?
mi tekna nesto
mamamd, ti barem znaes aljbanski
aj prevedi mi:
pij shto sakash
|
|
s.r. Dzaki |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne pijam...Shumê eshtê hidhur (pelini)... mislam na kafeto...
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nëse s'do kafe, pi çka të duash
pelinot e gork, ama Pelin e slatka
sega i treba ramo za placenje poradi porazot
|
|
s.r. Dzaki |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozz Mamamd
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na intenzivnom odjelu sarajevske bolnice pacijenti su uvijek umirali u istom krevetu i to svake nedelje u 11 sati, a bez obzira na njihovo stanje. Lijecnici su postali vrlo zabrinuti jer nikako nisu mogli ustanoviti što je uzrok umiranju pacijenata. Neki su liječnici čak pretpostavljali da se radi o nekakvoj natprirodnoj pojavi. |
|
s.r. Dzaki |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...denes...ne duam nishto...thartê sum...da ne me sretnesh na pat...
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo mamamd
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...cek prvo da ve pozdravam...zdravo valence...filence... pa odam da citam za pacientot na dzaki...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...... e ako ti ne me raspolozish moj kushurine... |
|
Внеси реплика | страница <1 517518519520521 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |