IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 157>
Автор
Порака
Jo be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 274
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jo be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 21:50
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

Originally posted by Jo be Jo be напиша:

Dobra vecer gospoda prisutni.

si ja zgresil temata batka 
tuka se pisuva za horoskop...ako imas prasanje pisi, Alekta e tuka da ti odgovore vo oblasta na  zivotinskiot horoskop
   Vo toj moment samo tuka imase najtaze poraka pa zatoa ve pozdraviv a za horoskop ete neka kazi alekta nesto poveke jas mnogu ne veruvam vo horoskop
TALE
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 21:55
fala Jo Be, eve i jas te pozdravuvam togas.....a za koj znak sakas pokonkretno da ti kaze Alekta ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jo be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 22:02
 Stom insistiras ajde neka kaze nesto za bik
TALE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 22:05
Originally posted by Jo be Jo be напиша:

Stom insistiras ajde neka kaze nesto za bik

e za bik ke slusnes vo narednata epizoda, oti izgleda Alekta se iskluci, pa nema da pisuva....zal mi e....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jo be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 22:14
 Ke ja cekam taa sledna epizoda
TALE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2005 во 22:22
a sto ke pravis vo moguvreme dodeka ja cekas drugata epizoda ????
by the way ne sum znaela deka si ti eden od postarite clenovi (mislam na toa od koga si registriran)
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2005 во 18:45

Koj ja barase Alekta???

vaka lugje! Toj so veruva vo horoskop e najgolemiot glupak na svetot so nema druga rabota osven da cita horoskopi....mene cisto me interesiraaat znacite...onaka interesni mi se.... a Horoskop e samo soodvetniot termin za ona sto me interesira....veruvam samo vo energija od sodzvezdija itn....:)))Ne citam nikakvi horoskopi, iako imam dosta za znacite....obicno se sto zboruvam sum go zasnovala na fakti od sto gi nabljuduvam lugjeto...:)))

btw....Bik..... dobro poznatata osobina - tvrdoglavost:)))) bikovite sakaat prijateli i postojano se vo potraga po vistinski prijatel....cesto gresat zatoa sto en znaat dobro da gi procenat lugjeto....i zatoa ne mozat da najdat vistinski drugar.... inaku se ekonomisti, realisti, intelegentni se, znaat sto sakaat od zivotot, vo ljubovta recisi sekogas imaat srekja...no za smetka na toa sekogas imaat precki vo vrskata.....:)))

drugo ne mi teknuva.....:)))))

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2005 во 23:53
lele Alekta bas me iznenadi so ova sto si go pisala....e steta ama jas ne sum bik, nitu zajak 
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 00:44
оти јас сум гуска бре???? 
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 00:46
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

оти јас сум гуска бре???? 
Пак ќе ја здувниш дека од ЈАРЕЦ си станал ГУСКА?
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 00:51
хеххехее, не дувам јас, ама не знам дека сум исквачил јајца до сега, зато чудно ми беше што сум гуска
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 00:55
А која инсект си духче, ај кажи?
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 00:58
инсект????? аууууууууу сега бре и инсект сум???? абе шо е работааааа????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 01:01
Во кој месец си роден БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.