|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика | страница <1 678910 32> |
Автор | |
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кејф ми е што испадна Јасмина.......злоба невидена извираше од неа....па одозгора и лаже.....што и требаше да ја спомнува Марија Шерифович.........????? А да бидеме искрени не ни пее кој знае како.........Катастрофа ја испеа песната такви као ти........ За Александар сите сме субјективни оти е македонец. Па штоако?????? |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СУПЕР ШТО ЈА НЕМА ЈАСМИНА...
ОВАА НЕДЕЛА ДА ИСПАДНЕ И ДАНИЕЛ... И ПОЛЕСНО ЌЕ ДИШАТ СИТЕ ВО КУЌАТА... |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за Александар.
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одличен е Александар, толку е едноставен и фин...секоја чест:)))
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
magdalena
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 24.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Алекс супер си!!! Само така продолжи!!! ТЕ САКАМЕ СИТЕ!!! |
|
Those who love deeply never grow old; they may die of old age, but they die young!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕВЕ СЕГА ЌЕ ГО ГЛЕДАМ НА А2....
ПОСЛЕ КОМЕНТАР ЗА ДЕВЕТМИНАТА НОМИНИРАНИ. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Александар и оваа недела ќе е најдобар....
И со супер песна... Едвај чекам да го слушнам Аднан како ќе пее "VIVA LAS VEGAS" |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo za aleksandar
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама и песничето му се погоди денес......милина
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жал ми беше за Кристијан, Аднан и Милица....Александар е срценце................
И овој пат се виде дека на директорот на Академијата му е....
.....миленичка....Ана......само тој ја ...спасува................
И за Вукашин.................
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОЈ БЕШЕ МИЛЕНИК НА ПУБЛИКАТА ВЧЕРА??
НЕ МОЖЕВ ДА ГЛЕДАМ. ПИШЕТЕ....... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....Нашиот...Александар...........по седми пат.................
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno zal mi e za Kristijan,iako ne se pokaza bas kako sto treba(tremata go jadese)ama sepak i ne dobi sansa da se oslobodi..a za Mika voopsto ne mi zal,iako devojkata znae da pee dobro,ponasanjeto i e katastrofa..sepak generalno direktorot ne trebase da dozvoli da bidat nominirani i oni..ali toa ti e zivot..oni bea ustvari kolateralna steta..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не беше фер да ги номинираат Кристијан и Мика, ставрно ова ептен како некоја зафрканција ги малтретираа толку време за да влезат на две недели само, али тоа ти е шоу бизнис.
Како и да е за нашиот АЛЕКСАНДАР |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |