![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 23> |
Автор | ||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
![]() |
|
Бајдовчани.
![]() ![]() Изменето од Majkl - 11.Октомври.2008 во 21:16 |
||
![]() |
||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
![]() |
|
najgrd grad u makedonija e Gevgelija...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() |
|
a debar e nesto najubavo na vekov
![]() |
||
![]() |
||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
![]() |
|
Скопје,Куманово,Тетове,Гостивар,Битола,Прилеп,
Кичево,Охрид,Струга,Кратово,Делчево,Дојран,Струмица, Штип,Пробиштип,Светиниколе,Неготино,Велес,Дебар,Кавадарци, Крива Паланка,Кочани,Ресен,Радовиш,Македонски Брод... -накратко сите! Изменето од Zajcef - 28.Октомври.2008 во 12:50 |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
![]() |
||
bobi_93 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
![]() |
|
Ne se bas site.Nekoj ne dvojat
|
||
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() |
|
Велес
|
||
![]() |
||
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
![]() |
|
strumica!
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() |
|
Aman bre....
![]() A koj e najubav spored tebe, i dali ima takov, posto gledam i Ohrid si go stavil vo najgrdite gradovi
![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
![]() |
|
Па види ако постои град во мк што не сум го навел тој е најубав-ама се мислам дека нема да најдеш... |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() |
|
Da sorabotuvame so neizbeznoto, da se obideme da ja najdeme ubavinata onamu kade mislime deka ja nema, toa e umesnost na ziveenjeto. Za "grdotijata" koj ni e kriv...
Gledaj samo kakvi ednolicni grdosii od zgradi sivila niknaa po zemjotresot, a se izrusija starite koi davaa smek (ova povece za Skopje zboram, zasto sum od Skopje)...
Gledaj denes-namesto planski, urbanata mafija zida kaj ce stasa, pa imame takva nacickanost da se cudam, kako nekoi ludze imaat intima voopsto, prozorite i balkonite im gledaat vo prozorite i balkonite na drugite...
Za prljavstinata, koj e kriv, koj?
Ete, ova tek da ne ja barame vinata kaj drugi, sami sme si gi napravile gradovite takvi kakvi se, nego da vidime...khmmmm...sepak ima i nesto ubavo neli?
Aj da razmislam pa ce ti kazam koj e ubav grad
![]() ![]() |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() |
|
mozda dolnodupeni, ili mozda gorno bese
![]() |
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() |
|
пократко од ова што си го напишал,според тебе Македонија е грда |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() |
|
vo mojot grad, skoro pola od kukite nemaat fasadi
sigurno vi e jasno koj e mojot grad
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() |
|
Kicevo
![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |