|
Доминантност..... |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да да спонтани а вистински чуства |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...е feelings in motion
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никако да бидам одоздола и да одморам
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dominantnost,nekako zborot losho mi zvuci,sepak sexot e uzivanje a koj dominira i ne e vazno,vazno e uzivanjeto da e obostrano.......
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dominantnosta vo sexot e vo apsoluten disk*rs so sexualnata aktivnost na sprotivstavenite ucesnici...
ili potocno toa e deterministicki pristap na edna slobodoumna averzija kon sexualnata ednakvosta na polovite... ili toa e zatvorena igra na ucesnici cija fantazija ima granici vo apsolviranata sloboda na partnerot... ili toa e filozofija na opstojuvanje vo nametnata situacija koja podrazbira apsolutna sloboda na sexualnosta... a apsolutistickiot determinizam ne trpi demokratski frustracii koi samo po sebe i samo za sebe se ogranicuvacki faktor na demokratijata vo krevet... ustvari... jebes dominacija vo sex... na kraj jas sum pak odozgora... a ona odozdola... Изменето од којсумјас - 05.Ноември.2008 во 15:53 |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleeeeee filozofiranje..... ne mu ja misli tolku...deluvaj ako si podominanten ako ne lezi si i misli mu ja
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ne...
jebes sex bez filozofija.. Изменето од којсумјас - 05.Ноември.2008 во 16:52 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе го цитирам Анакин,по мене тоа е правилна дефиниција
,,vo vistinskiot sex, nema dominacija,,
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Andjelina se slozuvam nekako slicno i napishav,deka i samiot zbor zvuci grubo koga stanuva zbor za sex,znaci sexot e uzivanje,i ne treba da se isli na dominantnosta,prepushti se na cuvstvata i uzivaj.......
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno e deka za tango se potrebni dvajca...ama sekogas edniot go vodi drugiot...barem jas taka mislam
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ссекогаш некој го води, или мисли дека го води, танцот ...
|
|
smizlicka
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno partnerot, se prepustam na negova milost i nemilost xexexe ali nekad menjame ulogu
|
|
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa najubavo bi bilo da ja nema...
da ima ramnopravnost, ali ako veke biram, vodeckata uloga, bi ja prifatila so zadovolstvo |
|
ciplenok
Нов член Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
A sto i fali na dominacijata? Mozebi i malku bondage, vrzani oci, race....i da se prepushtis samo na setilata? Probajte mozebi ke vi se dopadne! So partner na kogo sto mu veruvate sekako! |
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |