|
Дали долгите врски успеваат? |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 35> |
Автор | |
jenny
Сениор Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poznavam lugje koi bile do 10 godini vo vrska koja zavrsila so brak, no isto taka znam i lugje koi bile vo dolga vrska no ja prekinale, taka sto mozam da zaklucam deka prasanjeto
po temava e relativno odnosno ima dolgi vrski koi uspevaat i od onie koi ne uspevaat(sekoja vrska sama po sebe e prikazna za sebe) |
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jok....
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека се ретки...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Farfalla
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zavisi od partnerite vo taa vrska...ako tie sakaat da im uspee,ke najdat nacin kako toa da bide taka...
|
|
I'M A SUPER GIRL...AND SUPER GIRLS DON'T CRY
|
|
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ako ne bidat kako mene, bidejki idev so decko 3 godini ali ne od ljubov nego od zabava i mi zdosadi normalno i nemozev da go otkacam, vo site drugi slucaevi uspeva,
ama zatoa veke 2 godini izbegavam maski dosta bese hahahah toa e ne se gresi 2 pati :s |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали врската ќе успее не зависи од времетраењето...
Туку од квалитетот на истата...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојата успеа,но тоа не значи дека успеваат сите.колку ќе се вложиш себеси толку и ќе добиеш
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
gwen
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека се зависи од личностите и нивните карактери..ако имаат толеранција, добра комуникација и доверба врската ќе цвета ,без ова не верувам се пропага во вода.
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema teorija...
a neznaat kolku gresat... |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Релативно е тоа... макар што јас лично сум против долги врски - се зависи од личноста, од тоа колку си спремен да работиш на врската, познавам луѓе кои се заедно многу долго време и сеуште се сакаат како првиот ден, ама и луѓе кои биле заедно долго време, се венчале, па се оставиле после неколку месеци... се е до човекот....
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovde nemam komentar kaj mene bese ekspresno ... mi se dopadna i ja grabnav pa sega 22 godini samo
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e do covekot... samo do dve raboti e... do dobriot sex.. i parite... treto nema.. |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па работењето на врската ги вклучува и сексот и парите....
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |