![]() |
|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 13> |
Автор | |
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Еве ја сликата на Бабародица( Богородица)...секако ...Тамара
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
i jas ima uste nesto takvo ruske mama sakam sakaice (krastaice)...
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Hahaha....Jas i ti Seka so nasite angelcinja
![]() - nedaj boze......prv pat da kaze tavka recenica...a i da fakala posle ova ke i bese prosteno sekako zatoa sto me nasmea od srce ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Denes me prasuva Tamara kade ke odis...jas i velam vo soba da rabotam na kompjuter...posle sledese odgovor...aj ostavi sega..ke labotis koga ke si odam doma..sega nemoj
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Mu vikam na Matej ednas: Sakas da ti raskazam prikazna za zmijata?
Matej sam zapocnuva: Bila mijaaaaaa ( zmijaaa). Prikaznava trebase da ja izmislam vo toj moment a toj umniot zabelezal deka site prikazni zapocnuvaat so: si bil ovoj, si bil onoj. I znaese deka novata mora da zapocnuva so: Si bila edna zmija ![]() Изменето од polzavce - 15.Октомври.2008 во 23:02 |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
krokodili, majmuni i slonovi
![]() ![]() |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Учиме со поголемата ќеркичка италијански. Денес, додека нешто и кажував, помалата се удри и почна да плаче.
И викам на поголемата:
-Ај кажи и сега на сестричката на италијански да не плаче.
А она ја гушна и вика:
-Ај на дадичка, не плачи на италијански!....
![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
pred nekoj den Evuska mi bara "cicivastot"
edvaj desifriravme deka go bara usisivacot
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
![]() nie "mandza" - ta isto ja "prekrstivme".... sega e dzamba
![]() |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
МАМО САКАМ ЖАЛАВЧЕ ...
![]() МАЛАТА САКА ЛИЖАВЧЕ ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
ja spremam masata za rucek i Eva dotrcuva i veli " mama jas ke ti pogomnam"
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Kaj nas e pinokio...PINJOKIO
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Eva obozava spageti samo nikako da im go pogodi imeto
![]() ednas se "pasgeti"
ednas se "skabeti"
|
|
apce
|
|
![]() |
|
mojata Eva koga ke porasne ke "laboti vo cankalalija" |
|
apce
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |