|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 151152153154155 242> |
Автор | ||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МНОГУ СИ ИНТЕРЕСЕН СТВАРНО...
ДА НЕ РЕЧЕМ ГЕНИАЛЕН...
НЕ ЗА ЏАБЕ КАЖУВАМ ИМАШ АМБИЦИИ ДА СТАНИШ МОДЕРАТОР...
п.с.
ова е мој последен коментар...
денеска е среда вечер 01:43 паузирам до Сабота или недела...
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Maran Ata
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа е модраторски љубовно настроен...
|
||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете, тоа што не можеа модераторите да го направат со нивнaта титулa и овластувања, грешниот EvAngelos го направи со љубезен збор. Секоја чест за Tetratka , навистина ме изненади со неговата понизност и самоиницијативност да паузира од форумов 3 дена, без тоа да му биде изнудено од модераторите. Јас ќе ја почекам и мојата најмила belichka, и она доброволно да го направи истото и потоа, како што реков, од љубов кон неа и јас доброволно ќе апстинирам од пишување на форумов исто толку време колку што и она ќе одлучи да апстинира.
Ах колку е прекрасно кога љубовта и правдата ќе се претопат во едно. Нека секогаш ве потсетува тоа на Голготскиот крст. Таму Бог, казнувајќи го Човечкиот Син, ја исполни правдата за човековиот грев, а воедно ја излеа изобилно и Неговата љубов кон целото човештво, кон сите нас кои ја прифаќаме таа правда извршена на Божествен начин и таа неизмерна љубов искажана во Христовите раширени раце на Голготскиот крст
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Brej sto ti e politika! Prvo ke ja uprska rabotata, a potoa ke se ponudi samiot da se banira dokolku zamolchat onie sto go kritikuvaat.
Zgora na toa ke se fali deka toa e znak na doblest i deka site treba da go sledat negoviot primer... more, more... slushaj, ostavi religija i odi vo politika. Eve, sega ke se oslobodi pretsedatelskoto mesto, pa spored ova sto go pokazha mozhesh vednash da go zamenish ovoj na koj mu izminuva mandatot.,, more kakva zamena, toj mozhe voda da ti nosi. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
makarios
Сениор Регистриран: 20.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ортодоксна тајфа
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од blueprayer - 05.Ноември.2008 во 09:05 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
bratljube
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve raka. samo bi bilo fino da izlozis sto e tocno toa sto vi preci vo nacinot na diskusija? jas se uste ne sfativ navistina sto vi preci? jas na primer, ne se zalam i togas koga kazuvate nevistini, i togas koga ima nesoglasici so vas, pa duri i na navredite premolcuvam, se toa go prifakjam kako razlicen svetogled, ne moram da placam sekoj pat koga navreduvate, navistina ne mi e jasno NA STO SE ZALITE? |
||
bratljube
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova e najsmesna pecatna greska sto sum ja sretnal ovde dosega... belichka saka da debatira za ZADNICATA na evangelos |
||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Temata "Veroispoved" bi ja krstil "Politika"zs:
celo vreme se debatira nikoas ni vo edna tema da se soglasime site zaedno sekoj sekoas ostanuva na svoj stav ta duri i da znae deka negoviot stav e gola voda bez argumenti samo za toa od gordost. |
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tokmu taka Pentakostalec. A toa nema nishto so religija i ima se so teologija. Samo teologicharite se drzhat kako slep za stap za svoite dogmi, zakoni, propisi, teorii, interpretacii, obichai, pisanija, kazhuvanja i t.n.
Religiozniot chovek postojano e vo potraga po vistinata, a teologot e onoj koj tvrdi deka ja nashol taa vistina i ti ja podava na tacna barajki za vozvrat bezpogovorno da vlezish vo negovoto stado. Na religiozniot trgni mu gi site tacni i toj i natamu ke si ostane religiozen. Na teologot ako mu ja trgnesh negovata tacna toj povekje nema da bide nishto. Razbirash sega kade lezhi zajakot? Изменето од Messenger - 05.Ноември.2008 во 23:01 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
leleeeee prosti Evangelos i ti i tvojata zaDnica |
||
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
bratljube
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka, opustete se malku, ne ste se unamkjorile site ke si iskubete kosi.
|
||
Внеси реплика | страница <1 151152153154155 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |