|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 7891011 74> |
Автор | |||
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas imav edna devojka na mirc sto ja najdov, ali so nekoja forumadzika ne mi se slucilo |
|||
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aha znaci ti gi biras online, a jas mislev hotline
|
|||
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во иднина ќе ве молам да се воздржите од коментари кои лично не сте запознаени нити засегнати. Благодарам. |
|||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ok Natalija, izvini ako te razlutiv.....nemav takva namera .....izvini
|
|||
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хммммм извини али јас излеа стварно сум слеп... кај е тука сродното???? Изменето од Ghost |
|||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас ја најдов сродната душа ама... помина ете така.... и сеа не верувам дека ќе најдам некоја како нејзе.... |
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Верувај Кога тогаш ќе најдеш сродна душа која те заслужува и те*е и твојата љубов. |
|||
|
|||
leontina
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hmmmmmm.srodna dusa???!!!!
|
|||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Вајда... |
|||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dosega ja nemam sretnato mojata srodna dusa, iako navistina se nadevam i posakuvam taa da se pojavi, megutoa nekako potesko, ne znam dali imat uste nekoj so vakov tezok karakter i ponasanje kako mene
|
|||
Точачиња.
|
|||
leontina
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZASTO KAKVO PONASANJE IMAS TI???
|
|||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немој така да размислуваш кога ќе ја најдеш вистинската особа која ќе те прифати заедно со своите мани и манири тогаш ќе видиш дека ако се сака се се може. |
|||
|
|||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
srekni se onie koi ke ja pronajdat svojata srodna dusa, ama takvi se malubrojni
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 7891011 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |