![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 502503504505506 2116> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
djaki odamna ne sum te videla
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..poleka so vnatreshnosta...prvo nadvoreshnosta... slushaj ti staramajka shto veli... ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ma nadvoresnosta mu ja znam kako sebesi sto se znam...Mene vnatresnosta me interesira i se sto znae i umee da napravi za mene
![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ami shto moze da mu fali... a da go pratime na rengen ![]() |
|
![]() |
|
pa samo sto se vrati od tamu...mu skeniraa i C i D, i otkrija deka vo C ima virus pa moraa da go formatiraat...I sega, site raboti mi se vo D i zatoa sakam da mu burickam vo vnatresnosta za da gi napravam podednakvi i C i D
![]() |
|
|
|
![]() |
|
..aaaa ![]() |
|
![]() |
|
Mojot ljuben se vika ACER so konfiguracija 1.86 MHz, 2 Gb Ram memorija, i 160 HDD, so vgraden DVD rezac i citac, plus so vgradena kamera i mikrofon
|
|
|
![]() |
|
..aaaaa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ni zbora ne kaza za gluvceto
sto bi rekle srbite mishic
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Gluvceto e tamam podeseno za dupceto na laptopot
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
nemirno gluvce, cas vleguva vo dupceto cas izleguva
i pak nezahvalen, pluka na krajot
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sakam da kazam...
Dobar den na siteeeeee
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Djaki..
I taka te vidov ovde
Pls,pisuvaj na makedonski niz igrite...
![]() pomalku srbizmi,...koristi..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 502503504505506 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |