IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 502503504505506 2116>
Автор
Порака
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 21:04
djaki odamna ne sum te videlaголемо%20гушкање
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 21:54
Originally posted by la fille la fille напиша:

Mamamd...da bidam iskrena...mojot premnogu mi nedostasuvaseцрвенеењецрвенеење edvaj cekav da se vrati za da mozam da mu proburickam po vnatresnostaизненадувањецрвенеењецрвенеење

..poleka so vnatreshnosta...prvo nadvoreshnosta... slushaj ti staramajka shto veli...намигнување
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 08:49
Ma nadvoresnosta mu ja znam kako sebesi sto se znam...Mene vnatresnosta me interesira i se sto znae i umee da napravi za meneтрепкањетрепкање
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 10:46
размислување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 12:04

Ma nadvoresnosta mu ja znam kako sebesi sto se znam...Mene vnatresnosta me interesira i se sto znae i umee da napravi za meneтрепкањетрепкање

... ami shto moze da mu fali... a da go pratime na rengenголема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 12:06
pa samo sto se vrati od tamu...mu skeniraa i C i D, i otkrija deka vo C ima virus pa moraa da go formatiraat...I sega, site raboti mi se vo D i zatoa sakam da mu burickam vo vnatresnosta za da gi napravam podednakvi i C i Dголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 12:09

pa samo sto se vrati od tamu...mu skeniraa i C i D, i otkrija deka vo C ima virus pa moraa da go formatiraat...I sega, site raboti mi se vo D i zatoa sakam da mu burickam vo vnatresnosta za da gi napravam podednakvi i C i Dголема%20насмевка

..aaaaзбунетост
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 12:14
Mojot ljuben se vika ACER so konfiguracija 1.86 MHz, 2 Gb Ram memorija, i 160 HDD, so vgraden DVD rezac i citac, plus so vgradena kamera i mikrofonтрепкањетрепкањетрепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 12:18

Mojot ljuben se vika ACER so konfiguracija 1.86 MHz, 2 Gb Ram memorija, i 160 HDD, so vgraden DVD rezac i citac, plus so vgradena kamera i mikrofonтрепкањетрепкањетрепкањетрепкањетрепкање

..aaaaaзбунетост збунетост збунетост
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 12:19

ni zbora ne kaza za gluvceto

sto bi rekle srbite mishic
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 12:21
Gluvceto e tamam podeseno za dupceto na laptopotголема%20насмевка
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 12:25

Gluvceto e tamam podeseno za dupceto na laptopotголема%20насмевка

nemirno gluvce, cas vleguva vo dupceto cas izleguva

i pak nezahvalen, pluka na krajot

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 12:33
Sakam da kazam...
Dobar den na siteeeeeeголемо%20гушкање
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 12:34
Djaki..
I taka te vidov ovde
Pls,pisuvaj na makedonski niz igrite...голема%20насмевка
pomalku srbizmi,...koristi..
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 502503504505506 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.