|
Среќата e... |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 55> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
среќата е ќелава,има само едно влакно и многу тешко можам да ја фатам кога минува покрај мене
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekjata e razlicna za sekogo i nikoj drug ne moze da ja prepoznae tvojata srekja osven ti samiot.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...znaci mene me lazat.....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas nikogash nemam sreka vo nisto... si se pomiriv so toa... zaradi toa sekogash si velam: ako ne ti raboti srekata barem ti bidi vreden...
|
|
Прилепчанка
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќа е ако последната капка не ти се стркала низ ногавица
|
|
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај прво да зборуваме за неубави работи,па после за среќата!
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dolgo te sledi i treba da svatis deka sam-a treba da kazes dosta e...
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas doagja vo poinakov oblik od onoj sto sme go ocekuvale,zatoa ponekogas e tesko da se prepoznae.
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako umre baba sto nekela da potpise za balkoni i na toj nacin gi zaebavala cela vertikala
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekja e da imas moznost da go citas Zbunet |
|
|
|
..GorGeOuS..
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не си во право..За што ќе му служат парите на човекот ако е болен и не може да ужива во нив..Да речеме ако станува збор за некоја посериозна болест а не за обична настинка? тие ќе му купат доктори и лекови но не и здравје,, имунитет..За што ти се пари ако не си среќен во животот,, ако немаш љубов,, ако немаш со кого да ги поделиш? Парите ги купуваат само материјалните задоволства но не и духовните... И оние кои ги имаат премногу не значи дека се и среќни...Додека пак напротив,, човек може да е сиромашен но да е богат во душата,, да е среќен и да живее мирен живот за каков што можеби некој богат би можел само да сонува..Во тој случај парите губат на вредност..Парите е потребно да се имаат и убаво е на тие што ги имаат доволно,, но ако не се среќни одвнатре ништо материјално не би би било доволно вредно за да би можело да го купи она духовното |
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekja sto sekogas ima poloso,za uteha.
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreka e da imas malku vo glavata, ama na vreme da ti teknuva, nego da imas mnogu natrupano i da ne mozes, a da ne se sopnes sekogas koga treba da reagiras. Debel covek ne e mnogu prijaten za gledanje
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |