![]() |
|
Кога веќе не ти е гајле... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 10> |
Автор | |
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Ноември.2008 во 21:10 |
Што ќе напишеш, што ќе кажеш, како ќе те разберат...
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
се што мислим и чувствувам.
ако до сега сум се воздржала да не повредам некого. тогаш веке ке ми биде се едно што ке мисли некоj/jа за тоа што jас мислам и чувствувам. |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ic ne mi e gajle .....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Не да НЕ ми е...ама ИЧ НЕ ми е ... гајле...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...gajle mi e za edna grupa pozitivci koi gi smetam za prijateli...a za drugite ne ni mislam... pa ne ni pishuvam za niv...
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ништо нема да речам...а у последно време сум баш таква
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..na nekoj mu fali prijatelska ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
i koga vekje stvarno ne mi e gajle....
nekoj ednostavno ne me ostava da ne mi e gajle! a mene stvarno ne mi gajle ama stvarno!!! ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
...е добро де... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
па кога не ми гајле.........
навистина не ми гајле....... и за една личност што ја избришав од постоечките,да не речам и пишав крст........ она ми зборува,ама за мене е воздух,не ја приметувам п.с.се надевам ќе свати веќе,дека со тоа што ме повреди веќе не постои кај мене Изменето од mrzla - 03.Ноември.2008 во 23:52 |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
еве јас те пуштам-ич да не ти е гајле...море...ни мене не ми е гајле
и ако некој те тера да ти е гајле,ти ич...ама ич да си немаш гајле
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Секогаш ми е гајле...........и за тие што ги сакам.........и за оние другите........ |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Сакаш да ти е гајле, ама не ти дозволуваат да ти е гајле. И веќе не те интересира, а сакаш да ти е гајле. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |