|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 583584585586587 717> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРЕУБАВ ДЕН...СОНЧЕВ И ТОПОЛ...СТВОРЕН ЗА ПОЗИТИВНА РЕЗОНАНЦА... Сваќе...ти пали авионот и правец навака... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e galicanka , moze i poevtino da doleta ... samo sto posle kje cuvstvuva zamor vo racete
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе биде, сваќе... во некој таков преубав, сончев и топол ден... не така далеку...... ќе ти тропнам на врата... со се снајката...
Чувај си винце... за позитивна резонанца...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има сваќе,има...само ти чукни ми на порта...ем винце и пивце ем лута ракија...за сватот... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..dve sfakji ..a zar vie ne gledate deka mojot sfat e tuka...edno zdravozivo da mu kazete... dobro dojde sfate moj mil na rezonancata nasha... vo nashiot tim......
...i patem...vie dve sfakji... kaj mislite da vlezite na moja teritorija...bez mene...i bez kaj mene...pa i mi kafu za varenje imamo..jes da so konce go vrzueme...i na parea go spremame... |
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра вечер, резонанти, на која фрекфенција осцилирате вечерва...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добра ви вечер
не...дефинитивно,веќе нема да слушам вести и да се нервирам...
ќе си се префрлам на позитивнава резонанција...ај едно кафе ако може...да ги смирам нервиве,не за друго
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...tvojata zelba trenerska zapoved...povelete...
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто вакво да има и за мене и сваќата моја...кога ќе ти запееме двете под пенџери |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
благодарам тренерице моја мила,ем драга...а срцево е како јагода на шлагот...како ли го изведе |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..odma...
... i edno za sfakjati... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..toa ...tehnika na turanje i meshanje |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мхм...значи тоа е...треба да го совладам подобро мешањето |
|
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro veeeecer...kade da odam vakva umorna i iznervirana...samo ovde na nasata rezonancija..i zatoa siiiite ve sakam..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница <1 583584585586587 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |